close

Akxio Digital biedt printers en multifunctionele apparaten te huur of te koop aan

Bent u op zoek naar kantoorapparatuur voor uw bedrijf? Akxio Digital beantwoordt aan uw behoeften met perfect aangepast materiaal en een formule op maat van uw budget.

Sinds 1999 zijn wij partner van het merk Ricoh voor de verhuur en verkoop van professionele printers en multifunctionele printers in heel België. We bieden ook digitale archiveringsoplossingen, interactieve whiteboards en grootformaatprinters van Ricoh.

Kies voor verhuur voor een aanbod op maat

Door te kiezen voor een van onze huurcontracten geniet u van een aantal voordelen. Een interactief whiteboard voor een eendaagse training? Een multifunctionele Ricoh-printer voor enkele dagen? Wij passen ons aan aan de behoeften van uw bedrijf.

Met een gepersonaliseerde ondersteuning van hoge kwaliteit, professioneel onderhoud en Ricoh-gecertificeerd onderhoud, zullen we er alles aan doen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Ondersteuning op lange termijn

U wilt investeren in hoogwaardige kantoorapparatuur die perfect voldoet aan uw behoeften, maar u weet niet zeker welk model u moet kiezen? Onze adviseurs zijn er om je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuze te maken.

Ons doel is om professionals, zelfstandigen en verenigingen op lange termijn te ondersteunen. Ons uitgebreide assortiment Ricoh-producten zal u aanspreken en vooral voldoen aan uw verwachtingen binnen uw budget.

Van installatie tot onderhoud, alles wordt vakkundig geregeld

Voor ons bij Akxio Digital is klantenservice niet alleen voor de show. Onze after-sales service beantwoordt al meer dan 25 jaar professioneel en snel aan alle verzoeken van onze klanten. Wat uw probleem ook is, ons technisch team komt tussenbeide om u een duurzame en optimale oplossing te bieden.

Bovendien leiden wij uw team op in de verschillende aspecten van de Ricoh-printer of multifunctionele machine die u hebt gekozen, zodat u uw apparatuur gemakkelijk kunt gebruiken en onderhouden.

Wilt u een offerte aanvragen, een vraag stellen of een afspraak maken? Contacteer ons op

Onze adviseurs staan klaar om samen met u de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf te vinden. Ons reactieve en gekwalificeerde technische team staat voor u klaar om in te grijpen in geval van een probleem en om u gedurende uw hele contract te ondersteunen.

Vertrouw op Akxio Digital voor een Ricoh multifunctionele of professionele printer, een digitale archiveringsoplossing, een interactief whiteboard of een Ricoh grootformaat printer.

call
email