close

Digitale archiveringsoplossingen om het dagelijks leven te vereenvoudigen

Wat dacht u van een intuïtieve, interactieve en aanpasbare interface? Met Akxio Digital en onze digitale archiveringsoplossingen is toegang tot documenten nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met een goed EDM (Electronic Document Management) kunt u uw documenten snel en eenvoudig delen, beheren en verzenden, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Onze software voor archiveren en scannen verbetert uw classificatie en opslag

Bent u op zoek naar een archiveringsoplossing om de documenten van uw bedrijf te beheren? Akxio Digital biedt oplossingen op maat om het indexeren, organiseren, sorteren, classificeren en digitaliseren van uw papieren documenten te optimaliseren. U zult niet alleen de productiviteit van uw teams verhogen, maar ook snel een tijdsbesparing en een beter beheer van uw bedrijfsarchieven merken.

Een perfecte combinatie met een multifunctionele

Dankzij het grote aanpassingsvermogen en de eenvoudige interface kunt u documenten gemakkelijk openen, zelfs vanaf een multifunctionele printer.

Intuïtieve dematerialisatie, classificatie en distributie

Bewerk PDF’s vanuit onze editor, classificeer opgeslagen bestanden op map, hashtag, QR-code… uw database wordt getransformeerd.

Totale compatibiliteit

Je kunt onze digitale archiveringsoplossing gebruiken vanaf een groot aantal apparaten, waaronder professionele printers, scanners en smartphones.

Scannen en digitaliseren om papieren documenten om te zetten in digitale bestanden

Om uw dagelijkse werk te vereenvoudigen, kunt u met archivering met onze digitale oplossing uw documenten automatisch opslaan en hernoemen in strikte overeenstemming met de RGPD-normen.

De overdracht van opgeslagen gegevens, ongeacht het archiveringssysteem dat je kiest, is veilig dankzij SSL-encryptie, zodat je gerust kunt zijn.

Stroomlijn documentbeheer en -distributie

Tekstherkenning (OCR), tabelherkenning en formulierherkenning zijn slechts enkele manieren waarop je het scannen van documenten soepeler kunt laten verlopen. Een andere technologische vooruitgang is barcodeondersteuning en beeldverwerking.

Elk digitaal bestand wordt in een handomdraai geconverteerd naar het juiste formaat. Zelfs het aanpassen van PDF-bestanden is kinderspel geworden, of het nu gaat om het maken, samenvoegen of beveiligen…

Ontspan met onze uitgebreide service.

Akxio Digital garandeert een goed archiveringssysteem

Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs voordat u de stap waagt naar digitale archivering en dematerialisatie van bestanden. Zij helpen u bij het bepalen van de archiveringsoplossing en zelfs de professionele printer die het beste bij u past.

Elke dag tijd besparen en de productiviteit verhogen zijn niet de enige voordelen. Er zijn veel voordelen verbonden aan onze archiveringsoplossing.

call
email