close

De innovatieve grootformaatprinter met hoge resolutie

Akxio Digital is de oplossing voor uw grootformaat print– en scanbehoeften.

Het is de perfecte printoplossing om uw productiviteit te verhogen en uw kosten te verlagen. Wij bieden het aan bedrijven, freelancers en verenigingen in heel België.

Grootformaat printen toegankelijker maken

Akxio Digital werkt samen met bekende merken zoals Ricoh en HP en kan u verschillende modellen grootformaatprinters aanbieden, en zelfs professionele printers of multifunctionele kopieerapparaten.

Afdrukken van hoge kwaliteit voor uw grote formaten

Je kunt kiezen tussen het kopen of huren van een Ricoh-grootformaatprinter om de uitvoer van A1- en A0-bestanden te vergemakkelijken. Dankzij de combinatie van hoge resolutie, afdrukkwaliteit en snelheid is dit een onmisbaar hulpmiddel voor veel professionals.

Bovendien kunt u hem combineren met een professionele printer en archiveringsoplossing van Ricoh om al uw afdrukmedia te verwerken.

Verhoogde productiviteit

Hoge printsnelheden en een kortere opwarmtijd zijn slechts enkele van de dingen die een grootformaat printer van Ricoh kan doen om uw werk gemakkelijker te maken.

Gebruiksvriendelijk

Papier, toner en cartridges kunnen gemakkelijk worden bijgevuld dankzij de toegang aan de voorzijde tot de compartimenten en laden.

Veilig systeem

Dankzij schijfoverschrijving en gegevenscodering zijn uw bestanden nu veiliger dan ooit en kunt u met een gerust hart werken.

Waarom moeilijk doen als het ook eenvoudig kan?

Het afdrukken van grote hoeveelheden documenten in formaten variërend van A3 tot A0 is nog nooit zo eenvoudig geweest. U hoeft zelfs de bron van de af te drukken media niet te veranderen.

Op het scherm van uw Ricoh-laserprinter kunt u genieten van een intuïtieve bediening en een afdrukvoorbeeld. Je zult het snel onder de knie hebben en vooral wennen aan het feit dat het zo gemakkelijk is.

Ontspan met onze uitgebreide service.

Printen ja, maar scannen ook

Zoals alle technologieën is ook printen voortdurend in ontwikkeling. Je kunt nu met één apparaat overschakelen van papier naar digitaal formaat, wat je papier, toner en tijd bespaart.

Je kunt er dan voor kiezen om je documenten digitaal te archiveren op je computer of harde schijf, zodat je geen speciale opslagruimte nodig hebt.

Dus, bent u geïnteresseerd?

Bent u onder de indruk van onze Ricoh-grootformaatprinters? Zo ja, dan kunt u contact met ons opnemen om een huurcontract voor Ricoh-grootformaatprinters te bespreken, inclusief professioneel onderhoud en levering.

Het beste is dat bedrijven, freelancers en verenigingen in heel België van deze service gebruik kunnen maken.

Kies voor groot formaat met Akxio Digital

Hebt u nog vragen? Wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Wilt u een offerte aanvragen? Wacht niet langer en neem contact met ons op. U krijgt waardevol advies en belangrijke informatie om u te helpen bij uw beslissing.

Ons doel is om uw bedrijf te ondersteunen met een Ricoh grootformaat multifunctional die perfect past bij uw behoeften en budget.

call
email