close

Een professionele Ricoh-printer voor uw werkomgeving

Uw medewerkers kunnen nu veilig documenten afdrukken, zelfs vanaf hun smartphone of tablet.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke printer of kopieermachine? Akxio Digital, Ricoh’s nummer 1 partner, kan u helpen de productiviteit van uw bedrijf te verbeteren, overal in België.

Een Ricoh-printer van professionele kwaliteit die bij u past

De laserprinter is een ideale keuze voor het printen van grote volumes, vooral in een professionele werkomgeving. De printer is betrouwbaar en krachtig en u zult versteld staan van het aantal pagina’s per minuut dat u ermee kunt afdrukken.

UW FAVORIETE RICOH-PRODUCTEN

Kleur / Zwart-wit Formaat
Printsnelheid en geavanceerde functies voor uw bedrijf

Professionele printers, zoals onze multifunctionele printers, zijn Ricoh-producten die u kunt huren of kopen.

Als je kiest voor leasen, ben je er zeker van dat je altijd beschikt over het nieuwste model en foutloos onderhoud.

Hoge afdruksnelheid

Schakel een versnelling hoger voor uw kleuren– of zwart-witafdrukken. Geoptimaliseerd workflowbeheer verhoogt je productiviteit.

Geavanceerde functies

Dankzij het LCD-scherm heb je altijd een overzicht van de wifi-verbinding, het verbruiksniveau en vele andere elementen van je professionele Ricoh-printer.

Netwerkverbinding en aanpassing

Met een wifi-verbinding kun je met één klik gegevens verzenden. Je kunt ook functies aan je printer toevoegen, zoals laden voor extra papiercapaciteit.

Afdrukken van hoge kwaliteit, zelfs vanaf een mobiele telefoon

De professionele printers van Ricoh bieden een groot aantal functies zoals mobiele apps van Ricoh, AirPrint en Wi-Fi direct. Ze maken het leven gemakkelijker voor jou en je bedrijf.

Voeg daar de hoge mobiliteit aan toe, waardoor uw personeel overal en veilig kan afdrukken vanaf hun smartphone of tablet, en u hebt de perfecte tool.

Ontspan met onze uitgebreide service.

Betrouwbaarheid en ecologie gaan hand in hand

Robuuste, duurzame en energiezuinige Akxio Digital printers zijn gericht op een groenere toekomst. Een ingebouwde automatische uitschakelfunctie beperkt uw bedrijfskosten, stroomverbruik en ecologische voetafdruk.

En als u niet kunt vinden wat u zoekt, bezoek dan de Akxio Green website voor een nog groenere, milieuvriendelijkere printer.

Een complete service van begin tot eind van uw installatie, en zelfs daarna

Naast de levering, installatie en inbedrijfstelling van uw Ricoh-printer, bieden we professionele dienst na verkoop en onderhoud.

Sinds 1999 ondersteunen wij bedrijven, zelfstandigen en verenigingen in heel België.

Kies een professionele Ricoh-printer met Akxio Digital

Als u zich afvraagt welk model het meest geschikt is voor de behoeften van uw bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs. Zij voorzien u niet alleen van waardevolle informatie, maar zijn ook het best geplaatst om uw budget te koppelen aan een krachtige Ricoh-printer.

U kunt ook vragen stellen over de digitale archiveringsoplossingen die wij bieden.

call
email