close

Privacybeleid

Juridische informatie

Naam : Akxio Digital

Adres : 799 Chaussée de Marche
5100 Namur

Telefoonnummer : 0800 20 790

Website : https://akxio-digital.be

Mail : info@akxio-digital.be

BTW-NUMMER : BE0465418470

Verzamelen van informatie

We verzamelen informatie wanneer u het contactformulier invult en wanneer u ons e-mails stuurt naar het volgende adres
info@akxio-digital.be. De verzamelde informatie omvat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Daarnaast ontvangen en registreren we automatisch informatie van uw computer en browser, waaronder uw IP-adres, software en hardware, en de pagina die u opvraagt.

Gebruik van informatie

Alle informatie die we van je verzamelen kan worden gebruikt om:

Uw ervaring te personaliseren en aan uw individuele behoeften te voldoen
Gepersonaliseerde reclame-inhoud te bieden
Onze website te verbeteren
Klantenservice te verbeteren en uw behoeften te ondersteunen
Per e-mail contact met u op te nemen
Een wedstrijd, promotie of enquête beheren

Openbaarmaking aan derden

Wij verkopen, verhandelen of dragen uw persoonlijk identificeerbare informatie niet over aan derden. Dit geldt niet voor vertrouwde derden die ons helpen bij het beheren van onze website of het uitvoeren van onze activiteiten, zolang deze partijen ermee instemmen deze informatie vertrouwelijk te behandelen. Wij zijn van mening dat het noodzakelijk is om informatie te delen om illegale activiteiten, vermoedelijke fraude, situaties met potentiële bedreigingen voor de fysieke veiligheid van personen, schendingen van onze gebruiksvoorwaarden of wanneer dit wettelijk vereist is, te onderzoeken, te voorkomen of actie te ondernemen. Niet-private informatie kan echter aan andere partijen worden verstrekt voor marketing, reclame of andere doeleinden.

Bescherming van informatie

We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. We gebruiken geavanceerde encryptie om gevoelige informatie die online wordt verzonden te beschermen. We beschermen je informatie ook offline. Alleen werknemers die een specifieke taak moeten uitvoeren (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) hebben toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie. Computers en servers die worden gebruikt om persoonlijk identificeerbare informatie op te slaan, worden in een beveiligde omgeving bewaard.

Bewaartermijnen

Het bewaren van gegevens is beperkt tot het strikte minimum.

Je IP-adres: 12 maanden
Cookies: 13 maanden
Uitwisselingen via het volgende e-mailadres info@akxio-digital.be: 24 maanden
Gegevens verzameld via het contactformulier: 12 maanden
Voor internetgebruikers die een formulier op onze site invullen (indien van toepassing), slaan we persoonlijke gegevens op. Alle internetgebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk moment bekijken, wijzigen of verwijderen. De beheerders van de site kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

U hebt rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens die wij verzamelen, zoals verzet, verwijdering of toegang.

Voor elk verzoek met betrekking tot uw persoonlijke gegevens kunt u ons een e-mail of brief sturen, samen met een kopie van uw identiteitskaart en uw handtekening.

call
email