close

Een interactief, aanraakgevoelig bord voor al je presentaties

Een echt elektronisch whiteboard, dit is het hulpmiddel dat je volgende presentatie dynamisch maakt. Verlies het overzicht niet dankzij realtime annotaties op open en geprojecteerde documenten.

Met dit juweeltje van presentatietechnologie van Akxio Digital kunt u uw ideeën delen voor een betere samenwerking binnen uw team.

Voor je vergaderruimtes en presentaties

Wil je de samenwerking tussen collega’s verbeteren en in realtime kunnen communiceren met je teams? Een interactief touchscreen is de perfecte oplossing om elke presentatie dynamisch te maken tijdens vergaderingen, trainingen of brainstormsessies.

Interactieve weergave dankzij een aanraakscherm

Ook hier werken we met beproefde merken om u kwaliteitsproducten aan te bieden. U vindt uw touchscreen tussen de interactieve oplossingen van Ricoh en Smart.

Interactief scherm

Het interactieve bord is een computertool waarmee je zonder projector kunt communiceren met andere gebruikers en andere presentatie technologietools.

Toegankelijkheid en intuïtiviteit

Dit interactieve whiteboard heeft alles wat je nodig hebt als een gigantisch tablet. Dankzij handschriftherkenning kun je documenten in realtime annoteren met een stylus of je vingers.

Veilig systeem

Net als bij onze multifunctionele printers zijn er verschillende modellen interactieve whiteboards. Kies er een op basis van de oriëntatie, het formaat of de technologie.

Klaar om de overstap te maken naar een interactief scherm?

Akxio Digital biedt u deze touchscreen borden met een huurcontract of voor aankoop. Voor freelancers, bedrijven en verenigingen reizen, leveren en installeren wij in heel België.

Ontspan met onze uitgebreide service.

Akxio Digital vervangt uw schoolbord door een interactief whiteboard

De tijd dat notities voor vergaderingen op papier of met krijt werden gemaakt, is voorbij. Nu kun je alles digitaliseren en de resultaten van je beproevingen gemakkelijk delen. In combinatie met een professionele printer kun je zelfs documenten afdrukken vanaf je interactieve whiteboard met slechts twee pennenstreken.

Neem contact op met onze adviseurs voor een offerte, voor aankoop of huur, gebaseerd op uw behoeften en vooral binnen uw budget.

call
email