close

Een krachtige, snelle en professionele multifunctionele printer van Ricoh

Snel, veilig en intuïtief: onze multifunctionele printers van Ricoh helpen u de workflow van uw bedrijf te beheren.

Dankzij hun veelzijdigheid kunt u verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en integreren ze perfect in uw werkomgeving.

Geavanceerde functies voor vereenvoudigde toegang tot je randapparatuur

Installatie, set-up en levering inbegrepen, alles wordt verzorgd door onze teams van Ricoh-gecertificeerde technici zodat uw nieuwe multifunctionele printer in een mum van tijd klaar is.

Wij bieden deze service en onderhoud aan alle bedrijven en zelfstandigen in België.

UW FAVORIETE RICOH-PRODUCTEN

Intelligente multifunctionele printers met hoge afdrukkwaliteit

Ben je op zoek naar een snelle multifunctionele printer of een professionele printer? Dan willen we graag uw aandacht vestigen op de multifunctionele printers van Ricoh die we bij Akxio Digital aanbieden.

Wij garanderen dat ze een hoge afdrukkwaliteit, geavanceerde functies en een grote capaciteit hebben. Maak van Akxio Digital uw zakenpartner in heel België.

Wij zorgen voor alles, inclusief levering, voor uw multifunctionele printer.

Afdrukvolume

Dankzij hun grote capaciteit en state-of-the-art kleuren-MFP’s kunnen onze multifunctionele Ricoh-printers hoge afdrukvolumes aan en garanderen ze tegelijkertijd de afdrukkwaliteit van elke pagina.

Scannen

Om het workflowbeheer te optimaliseren, hebben onze multifunctionele Ricoh-printers zeer nuttige toepassingen. Ze maken het met name mogelijk om documenten te scannen en ze te verzenden naar cloudservices zoals One Drive, Google Drive, Dropbox, enz.

Netwerkconnectiviteit

Met een snelle en intuïtieve verbinding met verschillende apparaten of randapparatuur heb je in een handomdraai toegang tot je documenten. Je kunt ze vervolgens scannen of afdrukken.

Technologie, innovatie en evolutie

Vanaf je multifunctionele Ricoh-printer heb je toegang tot externe diensten zoals Dropbox of Google Drive.

Dankzij deze geavanceerde functionaliteiten kunt u uw papieren documenten scannen, uw workflowbeheer verbeteren door automatisering, verbinding maken met verschillende toepassingen en uw vergaderingen leiden met vereenvoudigde toegang vanaf uw interactieve touchscreen. Dit alles bespaart u printkosten en papier.

Ontspan met onze uitgebreide service.

Beveiliging en gegevensbescherming

De multifunctionele printers van Ricoh, die IEE 2600 gecertificeerd zijn, voldoen gegarandeerd aan de minimumvereisten voor gegevensbeveiliging en RGPD. Ze verbeteren de beveiliging en bescherming van uw bedrijfsgegevens door middel van gebruikersverificatie en het DataOverwriteSecurity System.

U kunt er ook voor kiezen om alleen de eigenaar toegang te geven tot het document om het beveiligingsniveau te verhogen.

Welk pakket is geschikt voor u?

Al onze multifunctionele printers van Ricoh zijn beschikbaar op huur- of koopbasis. Met deze contracten kunt u profiteren van verschillende voordelen, zoals onderhoud. Wij bieden deze service aan bedrijven, verenigingen en zelfstandigen in heel België.

Overweeg Akxio Digital voor uw multifunctionele Ricoh-printer

Verhoogd aanpassingsvermogen dankzij veelzijdigheid, verbeterd workflowbeheer dankzij digitalisering en nog veel meer. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw behoeften en budget.

Neem contact op met onze adviseurs zodat uw bedrijf kan profiteren van het nieuwste op het gebied van multifunctionele printers en professionele kopieerapparaten.

call
email