close

Printing & archiving

Printing & archiving

Eerste RICOH partner in België

Uw vertrouwde partner voor Ricoh printers, archivering en communicatie

Ricoh intelligente multifunctionele printers, digitale archiveringsoplossingen, Ricoh zakelijke printers en interactieve touchboards. Al onze producten zijn van bekende merken en we bieden ze te huur of te koop aan.

Aarzel niet Akxio Digital in te schakelen voor kantoorapparatuur voor bedrijven, verenigingen en zelfstandigen.

Ontspan met onze uitgebreide service.

Akxio Digitaal Nr. 1 merkpartner van Ricoh

Lang voordat we de naam Akxio Digital kozen, werkten we al samen met Ricoh, het referentiemerk in de wereld van professioneel afdrukken.

Daarom kunnen we u kopieermachines, multifunctionele printers, archiveringsoplossingen, grootformaatprinters en interactieve touchscreens aanbieden.

De kwaliteit van onze service is gebaseerd op onze vaardigheden, onze kennis van onze producten en onze voortdurende ondersteuning van onze klanten.

Ricoh print-, archiverings- en communicatieapparatuur te koop of te huur

De verschillende productreeksen die we onze klanten aanbieden zijn allemaal van hoge kwaliteit, robuust en betrouwbaar. Het enige wat u nog moet doen, is uw werkelijke behoeften en uw budget bepalen, zodat we u een oplossing kunnen bieden die op uw bedrijf is afgestemd.

U hoeft alleen maar te kiezen uit onze intelligente multifunctioneels van Ricoh (printer, kopieerapparaat, scanner en fax), archiveringsoplossingen, zakelijke Ricoh-printers en interactieve whiteboards.

Teams van gekwalificeerde technici gecertificeerd door Ricoh

Om u Ricoh-apparatuur te kunnen aanbieden en tegelijkertijd een voorbeeldige ondersteuning te kunnen garanderen, moesten we ervoor zorgen dat onze teams werden opgeleid in de nieuwste technologieën en dat ze alle Ricoh-certificaten bezaten, zelfs de meest recente.

Zo bent u zeker van deskundig advies, een gecontroleerde installatie en eersteklas technische ondersteuning.

Neem contact op met Akxio Digital om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs voor deskundig advies voordat u een keuze maakt uit onze producten en beslist of u gaat kopen of leasen.

Neem contact met ons op om uw vragen te stellen, een offerte aan te vragen of meer te weten te komen over onze producten en oplossingen.

Akxio Digital, reactievermogen en ondersteuning voor uw bedrijf

Technische ondersteuning

Je kunt ons gratis telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.

Hotline

Heb je hulp nodig buiten je onderhoudscontract om? Bel ons gratis nummer*.

*(€1.50/minuut) – Informaties

call
email