close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right IM 2702

De Ricoh IM 2702 is een intelligente alles-in-één multifunctionele printer die naadloos integreert met de cloud.

De Ricoh IM 2702 multifunctionele printer is een intelligente alles-in-één printer in A3-formaat. Het kleurentouchscreen vereenvoudigt het gebruik ervan, terwijl de compatibiliteit met de cloud integratie vergemakkelijkt. Het intelligente bedieningspaneel biedt volledige toegang tot een scala aan workflow tools. Downloadbare intelligente applicaties, zoals ID Card Copy, automatiseren langdurige processen. Gebruikers kunnen eenvoudig verbinding maken met de MFP, afdrukken vanaf hun mobiele apparaten en tablets, en naar hen scannen. Bovendien kunnen deze gebruikers dankzij cloudintegratie documenten scannen en uploaden naar services zoals DropBox™ en Sharepoint™.

Beschrijving

Veelzijdigheid en Geoptimaliseerde Prestaties

De IM 2702 multifunctionele printer biedt eindeloze veelzijdigheid, met mogelijkheden voor zwart-wit afdrukken en kopiëren, evenals kleurenscannen. Optioneel is ook faxfunctionaliteit beschikbaar. Met de ARDF worden dubbelzijdige originelen snel gescand en worden meerbladige documenten zonder vertraging afgedrukt. De mogelijkheid om tot drie papierladen aan te sluiten maakt gemakkelijk afdrukken op verschillende papierformaten mogelijk, en vereenvoudigt het afdrukken van enveloppen en labels. Bovendien ondersteunt de IM 2702 meerdere talen, waaronder Arabisch, zodat gebruiksvriendelijke bediening in meertalige omgevingen mogelijk is. Eenvoudige installatie en zelfonderhoud zorgen voor consequent betrouwbare prestaties.

Intelligente A3 MFP met Naadloze Cloud-integratie

De IM 2702 multifunctionele printer is een intelligente A3 MFP die naadloos integreert met de cloud. Profiteer van talloze slimme toepassingen om workflows te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren. Automatiseer het scannen met de standaard 50-vel ARDF. Daarnaast kunt u documenten rechtstreeks naar verschillende cloud-diensten voor het delen van documenten sturen, waardoor samenwerking en delen worden vereenvoudigd. Verbind uw mobiele apparaten moeiteloos om vanaf deze apparaten af te drukken of documenten te scannen, wat meer flexibiliteit biedt.

Bescherming van Vertrouwelijke Documenten en Ondersteuning voor Meerdere Talen

De IM 2702 biedt wachtwoordbeveiliging en documentvergrendelingsfuncties om de vertrouwelijkheid van gevoelige informatie te waarborgen, zodat u met gemoedsrust kunt werken. Bovendien ondersteunt het meerdere talen, waaronder Arabisch, wat het gebruik in meertalige contexten vergemakkelijkt.

Optimaliseer Werkstromen met de IM 2702 Multifunctionele Printer

De IM 2702 multifunctionele printer biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en geoptimaliseerde prestaties. Met de cloud-integratie, slimme toepassingen, geautomatiseerd scannen, mobiele connectiviteit en bescherming van vertrouwelijke documenten, voldoet het aan al uw behoeften op het gebied van documentbeheer.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Opwarmtijd 25 seconden
  Snelheid van 1e uitvoer: Zwart-wit 6,5 seconden
  Continue uitvoersnelheid 27 pagina’s per minuut
  Geheugen: standaard 2 Gb
  Geheugen: maximum 2 Gb
  ARDF-capaciteit 100 vellen
  Gewicht 46,5 kg
  Afmetingen: B x D x H 587 x 581 x 677 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50 – 60 Hz
  Laserclassificatie Klasse 1 laserproduct (IEC60825 – 1:2014)
 • Kopieerapparaat
  Meerdere kopieën Tot 999 kopieën
  Resolutie 600 x 600 dpi
  Zoomen Van 25% tot 400%
 • Printer
  Printertaal PCL5e, PCL6, PostScript 3 (emulatie)
  Afdrukresolutie: maximum 600 x 600 dpi
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB 2.0 type B, Draadloos LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n), USB-hostinterface 2.0
  Mobiel afdrukken Apple AirPrint, Mopria®, Google Cloud Print
  Netwerkprotocol TCP/IP (IP versie 4, IP versie 6)
  Windows®-omgevingen Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® Server 2008, Windows® Server 2008R2, Windows® Server 2012, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X versie 10.8 – 10.11
 • Scannen
  Scannen: zwart-wit 50 afb. per minuut
  Scannen: kleur (opm) 50 afb. per minuut
  Resolutie: maximum 600 dpi
  Gebundelde stuurprogramma’s TWAIN-netwerkscanner

   

 • Fax
  Compatibiliteit ITU-T (CCITT) G3
  Verzendsnelheid 3 seconden
  Modemsnelheid: maximum 33,6 Kbps

   

 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat – Handinvoer: Aangepast papierformaat,Breedte, Aangepast papierformaat,Lengte
  Aanbevolen papierformaat Duplexlade:
  Papierinvoer: standaard 500 vellen
  Papierinvoer: maximum 1600 vellen
  Papieruitvoer: standaard 250 vellen
  Papiergewicht – Laden: 52 – 105 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 52 – 216 g/m²

   

 • Milieu
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 1550 W
  Stroomverbruik in bedrijf: zwart-wit 500 W
 • Verbruiksartikelen
  Toner (normaal rendement) 4000 afdrukken
  Toner (hoog rendement) (afdrukken) 12.000 afdrukken

Meer informatie

Veelzijdigheid en Productiviteit met de IM 2702: Snelle Afdruksnelheid van 27 ppm

De IM 2702 biedt buitengewone veelzijdigheid en verbetert de productiviteit van uw documentworkflows. Met een snelle afdruksnelheid van 27 ppm kunt u taken snel en efficiënt voltooien. De hoge capaciteit van de ARDF maakt snel dubbelzijdig scannen van originelen mogelijk, terwijl meerbladige documenten zonder vertraging worden afgedrukt. Met een maximale capaciteit van 1.600 vellen en de mogelijkheid om papierformaten te gebruiken van A6 tot A3, evenals enveloppen en labels, wordt het afdrukken op verschillende media vereenvoudigd. Dankzij de automatische omschakelfunctie tussen lades verloopt het afdrukproces naadloos.

Eenvoudig Onderhoud en Gebruiksvriendelijke Installatie

De IM 2702 multifunctionele printer is eenvoudig te onderhouden en biedt een handige oplossing voor uw documentbehoeften. We kunnen helpen bij de installatie en het opzetten van het systeem vereenvoudigen. Daarnaast verzorgen we het machineonderhoud.

Ondersteuning voor Meerdere Talen en Tonercartridge met Hoog Rendement

De IM 2702 multifunctionele printer ondersteunt meerdere talen, wat het gebruik in meertalige omgevingen vergemakkelijkt. Bovendien beschikt het over een tonercartridge met hoog rendement, waardoor u meer afdrukken kunt maken voordat deze vervangen moet worden.

Optimaliseer Uw Productiviteit met de IM 2702

Profiteer van de veelzijdigheid en productiviteit van de IM 2702 om aan al uw documentvereisten te voldoen. Met zijn snelle afdruksnelheid, hoge capaciteit ARDF en eenvoudig onderhoud kunt u uw workflows stroomlijnen en uw efficiëntie verbeteren.

Verbeter de efficiëntie van uw workflow met de IM 2702 multifunctionele printer.

Vereenvoudig uw afdruk-, scan- en cloudintegratietaken met de intelligentie van de IM 2702.

Contacteer ons
call
email