close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right PRO C5300s

De Pro™ C5300s serie multifunctionele printers

Ontdek de RICOH Pro C5300S en Pro C5310s kleurenpersen, compacte multifunctionele printers die een uitstekende afdrukkwaliteit in kleur, efficiënte mediaverwerking en een breed scala aan in-line afwerkingsopties bieden. Met hun uitstekende prestaties, professionele printsnelheden en geavanceerde technologieën bieden deze multifunctionele printers u een complete oplossing, allemaal in een compact ontwerp.

Beschrijving

Ontdek de compacte kleurenpersen Ricoh Pro C5300s en Pro 5310s die uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid bieden. Met deze oplossingen kunnen bedrijven met beperkte ruimte profiteren van geavanceerde technologieën die gewoonlijk zijn voorbehouden aan grootschalige productiepersen. Met verbeteringen in de beeldkwaliteit, mediaverwerking en een reeks in-line afwerkingsopties kunt u professionele documenten van hoge kwaliteit produceren en tegelijkertijd ruimte besparen.

Kenmerken van de Ricoh Pro C5300s en Pro 5310s kleurenpersen:

 • Hoge afdruksnelheid in kleur van 80 ppm voor het Pro C5310s model, voor een hogere productiviteit.
 • VCSEL-technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit bij resoluties tot 2400 × 4800 dpi.
 • Uitstekende ondersteuning voor speciaal papier, lange vellen en zware gewichten.
 • Nauwkeurige registratie en kleurconsistentie voor prints van superieure kwaliteit.
 • Automatisch dubbelzijdig afdrukken voor formaten tot 330 × 488 mm en gewichten tot 360 g/m².
 • Verwerk printformaten tot 700 mm met de optionele bannerinvoermodule.
 • Intuïtieve bediening via het intelligente 10″ bedieningspaneel.
 • Breed scala aan inline afwerkingsopties voor meer flexibiliteit.
 • Keuze uit Ricoh- of EFI-controllers die passen bij de workflow.
 • Software-integratie van Ricoh voor maximale efficiëntie, van prepress tot opdracht- en activabeheer.
 • Gebruikersverificatie en gegevensversleuteling om gevoelige informatie te beschermen.

Ontdek de Ricoh Pro C5300s en Pro 5310s kleurenpersen, compacte oplossingen die professionele prestaties bieden in een handig formaat voor uw geavanceerde afdrukbehoeften.

Meer informatie

Ricoh C5300s/C5310s: een geavanceerde printoplossing

De Ricoh C5300s/C5310s printerserie is ontworpen om aan uw meest veeleisende printbehoeften te voldoen. Deze machines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die een uitzonderlijke afdrukkwaliteit, hoge betrouwbaarheid en optimale efficiëntie garanderen.

Superieure afdrukkwaliteit

De Ricoh C5300s/C5310s printers bieden een indrukwekkende afdrukkwaliteit, met een maximale resolutie van 1200 x 4800 dpi. Ze zijn in staat om scherpe, gedetailleerde afbeeldingen en duidelijke, leesbare tekst te produceren, zelfs bij hoge printsnelheden.

Verbeterde productiviteit

Deze Ricoh-printers zijn ontworpen om uw productiviteit te verbeteren. Ze kunnen tot 80 pagina’s per minuut printen in zwart-wit en tot 65 pagina’s per minuut in kleur. Bovendien hebben ze een maximale papiercapaciteit van 8700 vellen, zodat je grote afdruktaken aankunt zonder vaak papier te moeten bijvullen.

Geavanceerde functies

De Ricoh C5300s/C5310s zitten boordevol geavanceerde functies. Ze zijn uitgerust met een 10,1 inch kleurenaanraakscherm voor een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien zijn ze voorzien van automatisch dubbelzijdig printen, zodat u papier bespaart en het milieu minder belast.

Flexibele connectiviteit

Deze Ricoh-printers bieden flexibele connectiviteit. Ze ondersteunen verschillende connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi, Ethernet en NFC. Bovendien ondersteunen ze verschillende mobiele toepassingen, zodat u rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaten kunt printen.

Verbeterde beveiliging

De Ricoh C5300s/C5310s zijn ontworpen om uw informatie veilig te houden. Ze bieden een reeks beveiligingsfuncties, waaronder kaartverificatie, gegevensversleuteling en veilige gegevensverwijdering.

Al met al zijn de Ricoh C5300s/C5310s hoogwaardige afdrukoplossingen die uitstekende prestaties, een hoge betrouwbaarheid en een groot aantal geavanceerde functies bieden. Ze zijn ideaal voor veeleisende werkomgevingen die afdrukken van hoge kwaliteit en een hoge productiviteit vereisen.

Neem contact met ons op over onze kleurenpersen

Wij bieden u efficiënt documentworkflowbeheer, een superieure printkwaliteit en een hogere productiviteit.

Contacteer ons
call
email