close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right IM C3010 (A)

Ricoh IM C3010(A) multifunctionele printer

Omdat moderne bedrijven steeds verder evolueren dan de grenzen van de traditionele kantoorruimte, is het essentieel om multifunctionele technologie te integreren om nieuwe manieren van werken en samenwerken te ondersteunen.

Ricoh’s IM C3010(A) copier is niet zomaar een multifunctionele kleurenprinter, maar is gepositioneerd als een centraal platform voor afdruk- en informatiebeheer. Dankzij de geavanceerde toepassingen en cloud-gebaseerde oplossingen kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen en hun activiteiten optimaliseren, waar ze ook werken, om zo een echte digitale werkplek te creëren.

Beschrijving

Altijd op het scherpst van de snede met RICOH Always Current Technology

Geef uw werknemers de nieuwste innovaties met RICOH Always Current Technology. Uw apparaat ontvangt onze firmware-updates direct, zodat u verzekerd bent van optimale efficiëntie en veiligheid. Met de mogelijkheid om nieuwe toepassingen toe te voegen zonder dat er extra hardware nodig is, kunt u de mogelijkheden van uw machine uitbreiden en een echte digitale werkplek creëren. RICOH Always Current Technology biedt schaalbare intelligentie die workflows kan optimaliseren en u kan voorbereiden op wat de toekomst ook brengt.

Produceer werk van hoge kwaliteit

Creëer uitzonderlijk werk door gebruik te maken van de geavanceerde 1200 dpi resolutie om uitstekende resultaten te behalen op verschillende papiersoorten. Kies de Fiery® E-26C kleurencontroller voor nauwkeurige kleurafstemming en ontwerpspecificaties. Breid uw mogelijkheden uit met geavanceerde afwerkingsopties waarmee u geniete, nietloze en boekformaat documenten kunt produceren. Voor nieuwsbrieven, zakelijke post, menu’s en andere projecten kunt u overwegen de optionele interne multi-vouweenheid toe te voegen.

Beveiliging van kritieke gegevens

Door de opkomst van flexibel werken is het aantal toegangspunten tot een gedeeld netwerk drastisch toegenomen, waardoor kwetsbaarheden ontstaan en kritieke en bedrijfseigen gegevens gevaar lopen. Onze slimme apparaten zijn uitgerust met een robuust besturingssysteem en up-to-date beveiligingsfuncties zoals versleuteling, verificatie, beperkte toegang tot printuitvoer en gegevens overschrijven. U kunt met een gerust hart vanaf elke locatie werken, in de veilige wetenschap dat uw waardevolle gegevens beschermd zijn.

Duurzaamheid op de werkplek bevorderen

De RICOH IM C3010(A) bewijst dat u meer kunt doen met minder. Met een kleinere voetafdruk biedt het apparaat verbeterde functionaliteit en vermindert het tegelijkertijd plastic afval en energieverbruik, wat resulteert in een lagere impact op het milieu. Deze ENERGY STAR™-gecertificeerde printer met EPEAT® “Gold”-classificatie is ontworpen voor optimale prestaties in een milieuvriendelijk en compact ontwerp. Bovendien is hij gemaakt van 50% post-consumer gerecycled plastic en is hij voorzien van een nieuwe “low-melt toner” met een lagere smelttemperatuur die het energieverbruik verlaagt.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Opwarmtijd 24 seconden
  Snelheid eerste kopie: zwart-wit 4,5 seconden
  Snelheid eerste kopie: kleur 6,9 seconden
  Continue uitvoersnelheid 30 pagina’s⁄min
  Geheugen: standaard 8 Gb
  Geheugen: maximum 8 Gb
  SSD: standaard 256 GB
  SSD: optioneel (maximum) 1 TB
  HDD: optioneel 320 GB
  ARDF-capaciteit 100 vellen
  SPDF-capaciteit 220 vellen
  Gewicht ARDF-model (kg) 92,9
  Gewicht SPDF-model (kg) 99,3
  Afmetingen ARDF-model: BxDxH 587 x 701 x 913 mm
  Afmetingen SPDF-model: BxDxH 587 x 701 x 963 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50 – 60 Hz

   

 • Kopieerapparaat
  Meerdere kopieën Tot 999 kopieën
  Resolutie 600 dpi
  Zoomen Van 25% tot 400% in stappen van 1%

   

 • Printer
  Snelheid eerste afdruk: zwart-wit 4 seconden
  Snelheid eerste afdruk: kleur 6,6 seconden
  Processor ApolloLake E3930 1,3 GHz
  Printertaal: standaard PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulatie), PDF Direct (emulatie)
  Printertaal: optie authentieke Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, Adobe® PDF Direct
  Afdrukresolutie: maximum 4800 x 1200 dpi equivalent
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB-hostinterface type A, USB-apparaatinterface type B
  Netwerkinterface: optie Draadloos LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), Extra NIC (2e poort)
  Mobiel afdrukken Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
  Windows®-omgevingen Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X versie 10.15 of later
  UNIX omgevingen UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
  SAP®-omgevingen SAP® R/3®, SAP® S/4®
  Andere ondersteunde omgevingen IBM iSeries

   

 • Scannen
  Scansnelheid: ARDF (A4 LEF, zwart-wit/kleur) 80 afb. per minuut (200/300 dpi)
  Scansnelheid: SPDF (A4 LEF, 200 dpi, zwart-wit/kleur) 150 afb. per minuut (enkelzijdig) 300 afb. per minuut (dubbelzijdig)
  Resolutie: maximum 1200 dpi
  Bestandsindelingen Enkele pagina TIFF, Eén JPEG-pagina, Eén PDF-pagina, Enkele pagina hoge compressie PDF, Enkele pagina PDF-A, Meerdere TIFF-pagina’s, Meerdere PDF-pagina’s, Meerdere pagina’s hoge compressie PDF, Meerdere pagina’s PDF-A, Pdf met enkele gecodeerde pagina, Pdf met meerdere gecodeerde pagina’s, Enkelvoudige/meervoudige OCR (optioneel)
  Scanmodi E-mail, Map, USB

   

 • Fax
  Circuit PSTN, PBX
  Verzendsnelheid 3 seconden
  Modemsnelheid: maximum 33,6 Kbps
  Resolutie: standaard 8 x 3,85 regels/mm, 200 x 100 dpi
  Resolutie: optie 16 x 15,4 regels/mm, 400 x 400 dpi
  Compressiemethode MH, MR, MMR, JBIG
  Scansnelheid (A4 LEF): ARDF 68 spm
  Scansnelheid (A4 LEF): SPDF 94 spm
  Geheugen: standaard 4 MB, (320 pagina’s)
  Geheugen: maximum 60 MB, (4800 pagina’s)
 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat – Standaard papierlade(n): SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen
  Aanbevolen papierformaat – Optionele papierlade(n): SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen
  Aanbevolen papierformaat – Handinvoer: SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen, Aangepast papierformaat
  Papierinvoer: standaard 1200 vellen
  Papierinvoer: maximum 4700 vellen
  Papieruitvoer: standaard 500 vellen
  Papieruitvoer: maximum 1625 vellen
  Papiergewicht – Laden: 60 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 52 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Dubbelzijdig: 52 – 256 g/m²
  Papiertypen Normaal papier, Gerecycled papier, Speciaal papier, Gekleurd papier, Briefpapier, Karton, Voorbedrukt papier, Bankpost, Gecoat papier, Envelop, Gecoat papier, Etikettenpapier

   

 • Milieu
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 1700 W
  Stroomverbruik in bedrijf: zwart-wit 464,4 W
  Stroomverbruik in bedrijf: kleur 515,3 W
  Stroomverbruik: gereed 38,5 W
  Stroomverbruik: slaapstand 0,3 W
  Gemiddeld stroomverbruik (TEC)* 0,3 kWh⁄week

   

 • Consommable
  Toner (zwart) 40.000 afdrukken
  Toner (cyaan/magenta/geel) 28.000 afdrukken
  Het rendement van de verbruiksartikelen is gebaseerd op een dekking van 5% op A4 3 pag

   

Meer informatie

Deze Ricoh-kopieerapparaten integreren naadloos met cloud-gebaseerde diensten en bieden afdrukken, scannen en workflowautomatisering van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen om uw personeel meer mogelijkheden te geven, de efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen, de beveiliging te verbeteren en duurzaamheid te ondersteunen.

Duurzaamheid

Ricoh is vastbesloten om de impact op het milieu te verminderen en een duurzame aanpak te hanteren. De IM C3010(A)-serie vermindert het energie- en papierverbruik aanzienlijk door workflows te digitaliseren, waardoor u uw ecologische voetafdruk en kosten kunt verlagen. Bovendien zijn deze apparaten gemaakt van 50% post-consumer gerecycled plastic, terwijl de PET-tonercartridges zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Veiligheid en efficiëntie

Onze multifunctionele printers van Ricoh zijn ontworpen en geproduceerd met end-to-end beveiliging en bevatten de nieuwste beveiligingsfuncties zoals RICOH’s Always Current-technologie en multi-factor authenticatie. De veilige cloud-infrastructuur zorgt voor veilige toegang overal en op elk apparaat.

Productiviteit verbeteren

De intelligente apparaten van Ricoh bieden een optimale werknemerservaring met functies die tijd besparen en de efficiëntie verhogen. De IM C3010(A) serie automatiseert workflows die processen versnellen en samenwerking stimuleren. Een geoptimaliseerde printinfrastructuur stelt werknemers in staat om eenvoudig en veilig over te stappen op digitale manieren van werken, waardoor hun werkervaring wordt verbeterd.

Digitalisering en automatisering

Scannen en automatiseren zijn eenvoudiger en sneller geworden. Met scannen kunt u gedigitaliseerde documenten maken die processen zoals factuur- en contractbeheer kunnen automatiseren. Documenten uploaden naar uw systemen voor archivering, kennisdeling of workflow is nu eenvoudiger met de software van Ricoh.

Overgang naar de Cloud

Onze softwareoplossingen in de cloud zijn gemakkelijk beschikbaar en eenvoudig te integreren in uw bestaande IT-infrastructuur, waardoor u de mogelijkheden van uw printapparaten kunt verbeteren. U kunt ook mobiele apparaten veilig verbinden om taken uit te voeren vanaf uw telefoon of tablet.

Gemakkelijk in gebruik en met geavanceerde, professionele resultaten, is de Ricoh IM C3010(A)-serie het ideale gereedschap voor uw digitale werkruimte. Onze kwaliteit en technische expertise zijn vanuit alle hoeken duidelijk zichtbaar. We staan klaar om uw organisatie op het pad naar succes te zetten en uw medewerkers te voorzien van de juiste tools om voorop te blijven lopen.

Ontdek de kracht van digitaal printen met de IM C3010(A) printer.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw werkruimte te transformeren met onze Ricoh multifunctionele printer!

Contacteer ons
call
email