close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right IM C4510 (A)

Ricoh IM C4510(A) Multifunctionele printer

De RICOH IM C4510(A) is ideaal voor bedrijven die optimaal willen profiteren van de voordelen van digitale werkroutines en tegelijkertijd een duurzamere aanpak willen hanteren. De printer is speciaal ontworpen voor omgevingen met hoge volumes en biedt uw bedrijf mobiliteit, veiligheid en een hogere productiviteit.

Met een ongelooflijke printnauwkeurigheid van 4.800 x 1.200 dpi, robuuste mediaverwerking, beheer op afstand en printsnelheden tot 45 ppm voldoet dit intelligente apparaat aan al uw behoeften. Profiteer van cloudconnectiviteit, mogelijkheden voor scannen en delen op afstand en vereenvoudigd taakbeheer, allemaal in één apparaat.

Kies voor de veilige, gebruiksvriendelijke technologie van de IM C4510(A) om uw hybride workflows effectief te ondersteunen en het succes van uw bedrijf te garanderen.

Beschrijving

Optimaliseer uw workflow met geavanceerde scanfuncties

De 220-vel Single Pass Document Feeder (SPDF) van de Ricoh IM C4510(A) maakt scannen moeiteloos en zorgt ervoor dat beide zijden van een document in één keer gescand kunnen worden met een snelheid tot 300 afbeeldingen per minuut. Zelfs kleinere documenten, zoals visitekaartjes, kunnen met gemak worden gescand. Dankzij de geavanceerde ‘Scan to’-functionaliteit en het rechtstreeks scannen naar cloudservices is het delen van informatie tussen werknemers een fluitje van een cent.

Bereid uw werkplek voor op de toekomst

De geavanceerde communicatiehub, gebaseerd op het RICOH Always Current Technology-platform, biedt uw werkplek de flexibiliteit om op elk gewenst moment upgrades toe te voegen, zodat uw apparaat up-to-date blijft en uw werknemers beschikken over de nieuwste technologie. Dankzij de mogelijkheid om nieuwe functies, cloudservices en toepassingen te downloaden en te installeren, blijft uw systeem up-and-running zonder dat er een technicus aan te pas hoeft te komen. Dit apparaat optimaliseert documentbeheer en stroomlijnt de workflow, waardoor het eenvoudiger wordt om up-to-date te blijven.

Geïntegreerde geavanceerde beveiliging

Met de toename van het aantal toegangspunten en verbindingen is gegevensbescherming een grote zorg. Gelukkig biedt de RICOH IM C4510 Multifunction Printer robuuste beveiligingsfuncties om deze uitdaging aan te gaan. Geïntegreerde gebruikersverificatie, versleuteling van de harde schijf en wachtwoordbeveiliging zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn. Daarnaast is er een functie voor het overschrijven van gegevens om uw informatie te beschermen zonder de productiviteit in gevaar te brengen.

Efficiëntie en duurzaamheid

De RICOH IM C4510 heeft een ENERGY STAR™-certificaat en een EPEAT® “Gold”-classificatie en is ontworpen om energiezuinig te zijn, met een standaardinstelling voor de automatische uitschakeltimer die het energieverbruik, de bedrijfskosten en de impact op het milieu vermindert. De PET-tonerflessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de machine heeft uitzonderlijk lage TEC-waarden van 0,45 kWh/week. Dit milieuvriendelijke ontwerp garandeert een duurzame werking.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Opwarmtijd 23 seconden
  Snelheid eerste kopie: zwart-wit 3,6 seconden
  Snelheid eerste kopie: kleur 5,4 seconden
  Continue uitvoersnelheid 45 pagina’s⁄min
  Geheugen: standaard 8 Gb
  Geheugen: maximum 8 Gb
  SSD: standaard 256 GB
  SSD: optioneel (maximum) 1 TB
  HDD: optioneel 320 GB
  ARDF-capaciteit 100 vellen
  SPDF-capaciteit 220 vellen
  Gewicht ARDF-model (kg) 94,4
  Gewicht SPDF-model (kg) 100,8
  Afmetingen ARDF-model: BxDxH 587 x 701 x 913 mm
  Afmetingen SPDF-model: BxDxH 587 x 701 x 963 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50 – 60 Hz

   

 • Kopieerapparaat
  Meerdere kopieën Tot 999 kopieën
  Resolutie 600 dpi
  Zoomen Van 25% tot 400% in stappen van 1%

   

 • Printer
  Snelheid eerste afdruk: zwart-wit 3,2 seconden
  Snelheid eerste afdruk: kleur 5,2 seconden
  CPU ApolloLake E3940 1,6 GHz
  Printertaal: standaard PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulatie), PDF Direct (emulatie)
  Printertaal: optie authentieke Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, Adobe® PDF Direct
  Afdrukresolutie: maximum 4800 x 1200 dpi equivalent
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB-hostinterface type A, USB-apparaatinterface type B
  Netwerkinterface: optie Draadloos LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), Extra NIC (2e poort)
  Mobiel afdrukken Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
  Windows®-omgevingen Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X versie 10.15 of later
  UNIX omgevingen UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
  SAP®-omgevingen SAP® R/3®, SAP® S/4®
  Andere ondersteunde omgevingen IBM iSeries

   

 • Scannen
  Scansnelheid: ARDF (A4 LEF, zwart-wit/kleur) 80 afb. per minuut (200/300 dpi)
  Scansnelheid: SPDF (A4 LEF, 200 dpi, zwart-wit/kleur) 150 afb. per minuut (enkelzijdig) 300 afb. per minuut (dubbelzijdig)
  Resolutie: maximum 1200 dpi
  Bestandsindelingen Enkele pagina TIFF, Eén JPEG-pagina, Eén PDF-pagina, Enkele pagina hoge compressie PDF, Enkele pagina PDF-A, Meerdere TIFF-pagina’s, Meerdere PDF-pagina’s, Meerdere pagina’s hoge compressie PDF, Meerdere pagina’s PDF-A, Pdf met enkele gecodeerde pagina, Pdf met meerdere gecodeerde pagina’s, Enkelvoudige/meervoudige OCR (optioneel)
  Scanmodi E-mail, Map, USB

   

 • Fax
  Circuit PSTN, PBX
  Verzendsnelheid 3 seconden
  Modemsnelheid: maximum 33,6 Kbps
  Resolutie: standaard 8 x 3,85 regels/mm, 200 x 100 dpi
  Resolutie: optie 16 x 15,4 regels/mm, 400 x 400 dpi
  Compressiemethode MH, MR, MMR, JBIG
  Scansnelheid (A4 LEF): ARDF 68 spm
  Scansnelheid (A4 LEF): SPDF 94 spm
  Geheugen: standaard 4 MB, (320 pagina’s)
  Geheugen: maximum 60 MB, (4800 pagina’s)

   

 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat – Standaard papierlade(n): SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen
  Aanbevolen papierformaat – Optionele papierlade(n): SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen
  Aanbevolen papierformaat – Handinvoer: SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen, Aangepast papierformaat
  Papierinvoer: standaard 1200 vellen
  Papierinvoer: maximum 4700 vellen
  Papieruitvoer: standaard 500 vellen
  Papieruitvoer: maximum 3625 vellen
  Papiergewicht – Laden: 60 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 52 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Dubbelzijdig: 52 – 256 g/m²
  Papiertypen Normaal papier, Gerecycled papier, Speciaal papier, Gekleurd papier, Briefpapier, Karton, Voorbedrukt papier, Bankpost, Gecoat papier, Envelop, Gecoat papier, Etikettenpapier

   

 • Milieu
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 1850 W
  Stroomverbruik in bedrijf: zwart-wit 576,6 W
  Stroomverbruik in bedrijf: kleur 664,9 W
  Stroomverbruik: gereed 40,5 W
  Stroomverbruik: slaapstand 0,32 W
  Gemiddeld stroomverbruik (TEC)* 0,45 kWh⁄week

   

 • Verbruiksartikelen
  Toner (zwart) 42.000 afdrukken
  Toner (cyaan/magenta/geel) 28.000 afdrukken
  Het rendement van de verbruiksartikelen is gebaseerd op een dekking van 5% op A4 4 pagin

   

Meer informatie

De intelligente multifunctionele oplossing voor uw bedrijf

Ongeëvenaarde prestaties

De Ricoh IM C4510/C2010A/C2510/C3010 is ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te leveren om te voldoen aan de veeleisende behoeften van uw bedrijf. Met hoge afdruksnelheden en een hoge resolutie van 1200 x 1200 dpi produceert deze multifunctionele printer uitstekende, professionele documenten.

Efficiënt scannen

Dankzij de Single Pass Document Feeder (SPDF) voor 220 vel is het scannen van documenten kinderspel. Scan beide zijden van een document in één keer, met snelheden tot 300 afbeeldingen per minuut. Zelfs kleinere documenten, zoals visitekaartjes, kunnen met gemak worden gescand. Bovendien maken de geavanceerde ‘Scan to’-functionaliteit en het rechtstreeks scannen naar cloudservices het eenvoudig voor werknemers om informatie te delen.

Een schaalbaar platform

De Advanced Communication Hub is gebouwd op het RICOH Always Current Technology platform. Dit betekent dat uw apparaat regelmatig kan worden bijgewerkt met nieuwe functies, cloudservices en toepassingen, zonder dat er nieuwe hardware nodig is. Uw systeem presteert dus altijd, klaar om toekomstige uitdagingen aan te gaan en zich aan te passen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf.

Verbeterde beveiliging

Met meerdere toegangspunten en verbindingen is gegevensbescherming van het grootste belang. De multifunctionele printer van Ricoh beschikt over geavanceerde beveiligingsfuncties om uw gevoelige informatie te beschermen. Geïntegreerde gebruikersverificatie, versleuteling van de harde schijf en wachtwoordbeveiliging zorgen voor maximale veiligheid. Bovendien zorgt de functie voor het overschrijven van gegevens ervoor dat uw informatie beschermd is zonder de productiviteit in gevaar te brengen.

Eco-verantwoordelijk ontwerp

De Ricoh IM C4510(A) zet zich in voor duurzame ontwikkeling en is ENERGY STAR™-gecertificeerd en heeft de EPEAT®-beoordeling “Gold”. Het energiezuinige ontwerp verlaagt het energieverbruik en de bedrijfskosten. Bovendien zijn de gebruikte PET-tonerflessen gemaakt van 100% post-consumer gerecycled plastic, waardoor er minder plastic afval is. Met uitzonderlijk lage TEC-waarden van 0,25 kWh/week is deze multifunctionele printer milieuvriendelijk en levert tegelijkertijd optimale prestaties.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over IM C4510(A)

Kies de Ricoh IM C4510(A) voor een intelligente multifunctionele oplossing die de efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van uw bedrijf verbetert. Laten we samen bouwen aan een digitale en verantwoordelijke toekomst.

Contacteer ons
call
email