close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right IM C5510 A

Ricoh IM C5510(A) multifunctionele printer: hoge prestaties en duurzaamheid

Ongeëvenaarde prestaties

Met een printsnelheid van 55 ppm kan de Ricoh IM C5510(A) elke uitdaging met gemak aan. Deze alles-in-één printer produceert snel documenten van professionele kwaliteit en ondersteunt tegelijkertijd een geoptimaliseerde digitale infrastructuur met geavanceerde technologieën en beveiligingsfuncties. Met RICOH Always Current Technology profiteert u van de nieuwste updates en een breed scala aan cloudgebaseerde toepassingen en softwareoplossingen, waardoor de productiviteit wordt verbeterd en nieuwe digitale manieren van werken worden ondersteund.

Een milieuvriendelijke benadering

Maar wat dit apparaat echt bijzonder maakt, zijn de duurzaamheidsvoordelen. De IM C5510(A) zit boordevol energiezuinige functies en papierbesparende scanfuncties en helpt u uw energiekosten te verlagen en het papierverbruik te minimaliseren, waardoor uw werkplek groener en duurzamer wordt voor de toekomst. Kies de Ricoh IM C5510(A) voor ongeëvenaarde prestaties en een milieubewuste aanpak. Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Beschrijving

Geavanceerde mobiliteitshulpmiddelen

Rust uw personeel uit met geavanceerde mobiliteitstools en -technologieën om het werk nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. Met onze slimme kopieerapparaten van Ricoh kunt u een volledige reeks multifunctionele handelingen rechtstreeks vanaf smartphones en tablets uitvoeren. Scan, print, scan en deel documenten met gemak en integreer naadloos met populaire cloudservices.

Creëer opmerkelijk werk

Til uw ideeën naar een professioneel niveau met een ongelooflijke resolutie van 4800 x 1200 dpi, voor uitstekende resultaten op een groot aantal papiersoorten. De Fiery® E-26C kleurencontroller voldoet aan uw specifieke ontwerp- en kleuraanpassingsbehoeften. Met de geavanceerde afwerkingsopties kunt u geniete documenten, documenten zonder nietjes en documenten in boekvorm maken, terwijl de optionele interne multi-vouweenheid nieuwe creatieve mogelijkheden biedt.

Reageren met precisie

Het nieuwe intelligente 10,1 inch bedieningspaneel op Android-basis biedt een intuïtieve en prettige ervaring. Pas het aan met widgets, controleer instellingen en maak workflow snelkoppelingen voor maximale productiviteit. Dankzij de verbeterde aanraakprecisie en geavanceerde prestaties is schakelen tussen taken naadloos en moeiteloos.

Optimaliseer uw on-demand workflows

Gebruik de cloudgebaseerde workflowoplossingen van Ricoh om digitale processen te automatiseren en repetitieve handmatige taken te elimineren. Scan documenten direct en deel ze met meerdere scanopties. Beheer bestanden in uw favoriete cloudservice en krijg toegang tot een bibliotheek met zelfhulpvideo’s via het Smart Operation Panel (SOP).

Ontdek de geavanceerde technologie van Ricoh die digitale samenwerking vereenvoudigt, uw workflows optimaliseert en de bedrijfsproductiviteit verbetert. Met onze slimme apparaten vindt u de manier waarop u werkt opnieuw uit en versnelt u het succes van uw bedrijf.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Opwarmtijd 23 seconden
  Snelheid eerste kopie: zwart-wit 2,9 seconden
  Snelheid eerste kopie: kleur 4,2 seconden
  Continue uitvoersnelheid 55 pagina’s⁄min
  Geheugen: standaard 8 Gb
  Geheugen: maximum 8 Gb
  SSD: standaard 256 GB
  SSD: optioneel (maximum) 1 TB
  HDD: optioneel 320 GB
  ARDF-capaciteit 100 vellen
  SPDF-capaciteit 220 vellen
  Gewicht SPDF-model (kg) 100,8
  Afmetingen ARDF-model: BxDxH 587 x 701 x 913 mm
  Afmetingen SPDF-model: BxDxH 587 x 701 x 963 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50 – 60 Hz

   

 • Kopieerapparaat
  Meerdere kopieën Tot 999 kopieën
  Resolutie 600 dpi
  Zoomen Van 25% tot 400% in stappen van 1%

   

 • Printer
  Snelheid eerste afdruk: zwart-wit 2,5 seconden
  Snelheid eerste afdruk: kleur 3,8 seconden
  CPU ApolloLake E3940 1,6 GHz
  Printertaal: standaard PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulatie), PDF Direct (emulatie)
  Printertaal: optie authentieke Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, Adobe® PDF Direct
  Afdrukresolutie: maximum 4800 x 1200 dpi equivalent
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB-hostinterface type A, USB-apparaatinterface type B
  Netwerkinterface: optie Draadloos LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), Extra NIC (2e poort)
  Mobiel afdrukken Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
  Windows®-omgevingen Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X versie 10.15 of later
  UNIX omgevingen UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
  SAP®-omgevingen SAP® R/3®, SAP® S/4®
  Andere ondersteunde omgevingen IBM iSeries

   

 • Scannen
  Scansnelheid: ARDF (A4 LEF, zwart-wit/kleur) 80 afb. per minuut (200/300 dpi)
  Scansnelheid: SPDF (A4 LEF, 200 dpi, zwart-wit/kleur) 150 afb. per minuut (enkelzijdig) 300 afb. per minuut (dubbelzijdig)
  Resolutie: maximum 1200 dpi
  Bestandsindelingen Enkele pagina TIFF, Eén JPEG-pagina, Eén PDF-pagina, Enkele pagina hoge compressie PDF, Enkele pagina PDF-A, Meerdere TIFF-pagina’s, Meerdere PDF-pagina’s, Meerdere pagina’s hoge compressie PDF, Meerdere pagina’s PDF-A, Pdf met enkele gecodeerde pagina, Pdf met meerdere gecodeerde pagina’s, Enkelvoudige/meervoudige OCR (optioneel)
  Scanmodi E-mail, Map, USB

   

 • Fax
  Circuit PSTN, PBX
  Verzendsnelheid 3 seconden
  Modemsnelheid: maximum 33,6 Kbps
  Resolutie: standaard 8 x 3,85 regels/mm, 200 x 100 dpi
  Resolutie: optie 16 x 15,4 regels/mm, 400 x 400 dpi
  Compressiemethode MH, MR, MMR, JBIG
  Scansnelheid (A4 LEF): ARDF 68 spm
  Scansnelheid (A4 LEF): SPDF 94 spm
  Geheugen: standaard 4 MB, (320 pagina’s)
  Geheugen: maximum 60 MB, (4800 pagina’s)

   

 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat – Standaard papierlade(n): SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen
  Aanbevolen papierformaat – Optionele papierlade(n): SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen
  Aanbevolen papierformaat – Handinvoer: SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Enveloppen, Aangepast papierformaat
  Papierinvoer: standaard 1200 vellen
  Papierinvoer: maximum 4700 vellen
  Papieruitvoer: standaard 500 vellen
  Papieruitvoer: maximum 3625 vellen
  Papiergewicht – Laden: 60 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 52 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Dubbelzijdig: 52 – 256 g/m²
  Papiertypen Normaal papier, Gerecycled papier, Speciaal papier, Gekleurd papier, Briefpapier, Karton, Voorbedrukt papier, Bankpost, Gecoat papier, Envelop, Gecoat papier, Etikettenpapier

   

 • Milieu
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 1850 W
  Stroomverbruik in bedrijf: zwart-wit 726 W
  Stroomverbruik in bedrijf: kleur 827,1 W
  Stroomverbruik: gereed 40,6 W
  Stroomverbruik: slaapstand 0,32 W
  Gemiddeld stroomverbruik (TEC)* 0,62 kWh⁄week

   

 • Verbruiksartikelen
  Toner (zwart) 42.000 afdrukken
  Toner (cyaan/magenta/geel) 28.000 afdrukken
  Het rendement van de verbruiksartikelen is gebaseerd op een dekking van 5% op A4 4 pagi

   

Meer informatie

Ongeëvenaarde prestaties

Ontdek de multifunctionele printer IM C5510(A) van Ricoh, ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te leveren om aan de veeleisende behoeften van uw bedrijf te voldoen. Met een indrukwekkende printsnelheid van 55 pagina’s per minuut zorgt deze all-in-one printer ervoor dat al uw afdruktaken snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Professionele kwaliteit bij elke print

Geniet van een professionele printkwaliteit met een opmerkelijke resolutie van 4.800 x 1.200 dpi. Of u nu gedetailleerde documenten, levendige presentaties of opvallend marketingmateriaal print, de IM C5510(A) levert uitstekende resultaten op een breed scala aan media.

Fiery® E-26C kleurencontroller

Voor nauwkeurig kleurbeheer en natuurgetrouwe reproductie van uw artwork is de IM C5510A uitgerust met de geavanceerde Fiery® E-26C kleurencontroller. Ontvang afdrukken die perfect aansluiten op uw specifieke ontwerpbehoeften.

Geavanceerde afwerkingsopties

Personaliseer uw professionele werk met geavanceerde afwerkingsopties. Maak geniete, nietloze en boekformaat documenten rechtstreeks vanaf uw bureaublad, dankzij de functies op het apparaat.

Geoptimaliseerde workflow

Vereenvoudig je taken met het nieuwe intelligente 10,1-inch bedieningspaneel op Android-basis. Pas het aan met widgets en snelkoppelingen voor een verbeterde productiviteit. Dankzij de verbeterde prestaties en voelbare precisie kun je snel en eenvoudig van de ene taak naar de andere overschakelen.

Een milieuvriendelijke aanpak

Naast zijn uitstekende prestaties is de Ricoh IM C5510(A) milieuvriendelijk. Met een ENERGY STAR™-certificaat en een EPEAT® “Gold”-classificatie zet het apparaat zich in voor duurzame ontwikkeling. Dankzij de energiezuinige functies en papierbesparende scanfuncties helpt deze printer de impact van uw bedrijf op het milieu te verminderen.

Verhoog de efficiëntie van uw workflow en bereik uw doelen met deze geavanceerde multifunctionele printer, die is ontworpen om te voldoen aan de dynamische behoeften van moderne bedrijven.

Neem contact met ons op over de Ricoh IM C5510A printer

Kies de Ricoh IM C5510A printer voor krachtige prestaties, professionele afdrukkwaliteit en een milieuvriendelijke aanpak.

Contacteer ons
call
email