close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right IM C6500

Ricoh IM C6500 multifunctionele printer

Laat u onderdompelen in de wereld van de Ricoh IM C6500, een intelligente multifunctionele printer die ontworpen is om de productiviteit van uw bedrijf te optimaliseren. Met zijn uitzonderlijke snelheid en meerdere aansluitingsmogelijkheden voldoet dit apparaat moeiteloos aan de meest veeleisende behoeften van uw afdeling.

Geniet van een uitstekende printkwaliteit die elk detail van uw kleurendocumenten benadrukt. Dankzij geavanceerde afwerkingsopties zoals perforeren, nieten, vouwen en inbinden kunt u onberispelijke presentaties maken die zeker indruk zullen maken.

Maar wat de IM C6500 echt speciaal maakt, is zijn verbeterde beveiliging. Uw gevoelige gegevens worden beschermd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals gegevensversleuteling en bescherming van de harde schijf. U kunt met een gerust hart werken, wetende dat uw informatie in veilige handen is.

Beschrijving

Intuïtieve en schaalbare interface

De IM C6500 heeft dezelfde intuïtieve interface als de andere intelligente MFP’s in het RICOH assortiment, waardoor het voor alle gebruikers eenvoudig te gebruiken is. Het kantelbare bedieningspaneel van 10,1 inch is ook compatibel met Ricoh-oplossingen en biedt een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring. Dankzij de Always Current Technology™ kunt u de MFP upgraden naarmate uw bedrijfsbehoeften veranderen. Het aanraakscherm is ook compatibel met bedrijfsoplossingen zoals StreamLine NX, waardoor beveiliging en naleving van de regelgeving gegarandeerd zijn.

Maximale productiviteit: 65 pagina’s per minuut

Met een afdruksnelheid van 65 pagina’s per minuut is de IM C6500 een echte aanwinst voor veeleisende bedrijfsomgevingen. Dankzij de hoge productiviteit kunnen print-, scan- en kopieertaken met een opmerkelijke snelheid en efficiëntie worden voltooid, terwijl aan de behoeften van snelle workflows wordt voldaan.

Kleurenafdrukken met hoge resolutie

De IM C6500 is uitgerust met kleurenafdruktechnologie met hoge resolutie die in recordtijd documenten van professionele kwaliteit produceert. Afbeeldingen en grafieken komen tot leven met een uitzonderlijke scherpte en helderheid, wat indrukwekkende resultaten oplevert voor reclame en commercieel materiaal.

Professionele interne afwerking

Bespaar tijd en verhoog de productiviteit met de geavanceerde afwerkingsopties van de IM C6500. Vouwen, nieten, perforeren en inbinden zijn beschikbaar om uw documenten direct vanaf het apparaat een professionele afwerking te geven, zodat u geen externe diensten meer nodig hebt.

Flexibiliteit om aan veranderende eisen te voldoen

De IM C6500 is ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien. Dankzij de mogelijkheid om nieuwe applicaties te installeren, kunt u de MFP aanpassen aan uw veranderende behoeften. Je profiteert ook van toegang tot de cloud en andere geavanceerde functies, zodat je altijd voorop blijft lopen op technologisch gebied.

Interactie met gemak

Mobiele werknemers kunnen naadloos communiceren met het slimme apparaat dankzij de uitgebreide connectiviteit. Of ze nu een smartphone, tablet of computer gebruiken, ze hebben eenvoudig toegang tot de functies van de MFP, zodat ze hun werk snel en efficiënt kunnen doen.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Configuratie Console
  Afdrukproces 4-drums droog elektrostatisch overdrachtssysteem met interne transferriem
  Opwarmtijd 40 seconden
  Snelheid van 1e uitvoer: Zwart-wit 5,5 seconden
  Snelheid van 1e uitvoer: Kleur 7,5 seconden
  Continue uitvoersnelheid 65 pagina’s per minuut
  Geheugen: standaard 4 Gb
  Geheugen: maximum 4 Gb
  Harde schijf: standaard 640 GB
  Harde schijf: maximum 640 GB
  Gewicht 250 kg
  Afmetingen: B x D x H 750 x 880 x 1225 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50 – 60 Hz

   

 • Kopieerapparaat
  Meerdere kopieën Tot 9999 kopieën
  Resolutie 600 x 600 dpi
  Zoomen Van 25% tot 400% in stappen van 1%

   

 • Printer
  Processor Intel® Apollo Lake Processor 1,6 GHz
  Printertaal: standaard PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulatie), PDF Direct (emulatie)
  Printertaal: optie authentieke Adobe® PostScript®3™, IPDS, Adobe® PDF Direct
  Afdrukresolutie – Maximum: 1200 x 4800 dpi
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB-hostinterface type A, USB-apparaatinterface type B, Bluetooth, Draadloos LAN (IEEE 802.11 b/g/n), USB-hostinterface, SD-ingang, NFC-tag, USB-apparaat (type B: 1 poort)
  Netwerkinterface: optie Bidirectioneel IEEE 1284, Draadloos LAN (IEEE 802.11a/b/g/n), RJ45 I/F (alleen kopieerverbinding), RJ-45 netwerkpoort voor uitsluitend afdrukken via Ethernet
  Netwerkprotocol TCP/IP (IP versie 4, IP versie 6)
  Windows®-omgevingen Windows® 7/8.1/10, Windows® Server 2008/2012/2012 R2/2016, Windows® Server 2019
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X v10.12 of recenter
  UNIX omgevingen UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux, IBM® AIX, XenDesktop, Citrix XenApp
  SAP®-omgevingen SAP® R/3®, SAP® S/4®

   

 • Scannen
  Scannen: zwart-wit 120 afb. per minuut (enkelzijdig)/240 afb. per minuut (dubbelzijdig)
  Scannen: kleur (opm) 120 afb. per minuut (enkelzijdig)/240 afb. per minuut (dubbelzijdig)
  Resolutie: maximum 1200 dpi
  Gebundelde stuurprogramma’s TWAIN-netwerkscanner
  Compressiemethode Zwart-wit: TIFF (MH, MR, MMR, JBIG2), Grijswaarden
  Bestandsindelingen Enkele pagina TIFF, Eén JPEG-pagina, Eén PDF-pagina, Enkele pagina hoge compressie PDF, Enkele pagina PDF-A, Meerdere TIFF-pagina’s, Meerdere PDF-pagina’s, Meerdere pagina’s hoge compressie PDF, Meerdere pagina’s PDF-A
  Scanmodi E-mail, Map, USB, SD-kaart, URL, FTP, MKB-

   

 • Fax
  Circuit PSTN, PBX
  Compatibiliteit ITU-T (CCITT) G3
  Verzendsnelheid G3: ongeveer 2 seconden (200 x 100 dpi, JBIG, ITUT #1 grafiek TTI uit, geheugenverzending), G3: ongeveer 3 seconden (200 x 100 dpi, MMR, ITUT #1 grafiek TTI uit, geheugenverzending)
  Modemsnelheid: maximum 33,6 Kbps
  Resolutie Standaardmodus: 8 x 3,85 regel/mm, 200 x 100 dpi, Detailmodus: 8 x 7,7 regel/mm, 200 x 200 dpi, Superfijn-modus: 8 x 15,4 regel/mm, 16 x 15,4 regel/mm, 400 x 400 dpi (met optioneel SAF-geheugen)
  Compressiemethode MH, MR, MMR, JBIG
  Paginageheugen Standaard: 4 MB, Met optioneel SAF-geheugen: 8 MB
  SAF-geheugen Standaard: 4 MB (ongeveer 320 pagina’s), Optioneel: 60 MB (ongeveer 4800 pagina’s)
  Geheugenback-up 1 uur

   

 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat SRA3+, SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6
  Papierinvoer: standaard 3700 vellen
  Papierinvoer: bypass 100 vellen
  Papierinvoer: maximum 8100 vellen
  Papieruitvoer: standaard 500 vellen
  Papieruitvoer: maximum 3500 vellen
  Papiergewicht – Laden: 52,3 – 256 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 52,3 – 300 g/m²
  Papiergewicht – Dubbelzijdig: 52,3 – 256 g/m²

   

 • Milieu
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 2400 W
  Stroomverbruik: slaapstand 0,79 W
  Gemiddeld stroomverbruik (TEC)* 1,2 kWh⁄week

   

 • Verbruiksartikelen
  Toner (zwart) 47.000 afdrukken
  Toner (cyaan) 26.000 afdrukken
  Tonercapaciteit 26.000 afdrukken
  Toner (geel) 26.000 afdrukken

   

Meer informatie

Gegarandeerde prestaties en kwaliteit

De Ricoh IM C6500 en IM C8000 multifunctionele printers zijn met hun bijna industriële prestaties een absolute aanwinst voor afdelingen. De hoogwaardige, levendige kleurenprints zijn snel en kunnen worden gevouwen, geniet, geperforeerd of ingebonden. In feite garanderen de Ricoh IM C6500 en IM C8000 professionele resultaten, of het nu gaat om het printen van dagelijkse interne communicatie of marketingcontent voor klanten.

Schaalbare multifunctional

Omdat uw documentbehoeften veranderen met uw bedrijf, heeft Ricoh deze multifunctionele printers ontworpen om met u mee te groeien. Met Ricoh’s Always Current Technology kunnen nieuwe functies worden geïnstalleerd. Kies uit een selectie slimme toepassingen, uitbreidingen en software en update uw multifunctionele Ricoh-printers om aan uw veranderende behoeften te voldoen. U hoeft geen nieuwe technologie te kopen – de IM C6600 en IM C8000 evolueren met de tijd mee.

Eenvoudige en intuïtieve bediening

De Ricoh IM C6500 en IM C8000 hebben dezelfde intuïtieve interface als de andere intelligente MFP’s van Ricoh, waardoor ze eenvoudig te gebruiken zijn. De intelligente toepassingen van Ricoh automatiseren documentprocessen. Het grote 10,1″ smart bedieningspaneel is te bedienen als een smartphone of tabletscherm. Het aanraakscherm is ook compatibel met workflowoplossingen zoals StreamLine NX, een oplossing die de productiviteit, het apparaat-/afdrukbeheer en de beveiliging verbetert.

Integratie met de cloud

Met de one-pass duplex documentinvoer worden documenten snel gescand en kunnen ze direct naar de cloud worden gestuurd. Met RICOH Smart Integration kunnen uw werknemers informatie zelfs efficiënter beveiligen en delen door documenten te uploaden naar cloudplatforms zoals Dropbox, Google Drive en Office 365.

Voor mobiele werknemers

Onze high-end multifunctionele printers voldoen aan de behoeften van een mobiel personeelsbestand dankzij de vele beschikbare opties voor het verzenden van een opdracht en de geoptimaliseerde bediening (10,1 inch smart bedieningspaneel). Werknemers en bezoekers kunnen eenvoudig verbinding maken met slimme MFP’s en handelingen uitvoeren vanaf hun smartphone of tablet. Werknemers die voortdurend schakelen tussen multifunctionele printers van Ricoh zullen de intuïtieve technologie onmiddellijk herkennen en gemakkelijk in gebruik vinden.

Professionele afwerking

De Ricoh IM C6500 en IM C8000 multifunctionele printers voldoen niet alleen aan de dagelijkse printbehoeften van de verschillende afdelingen van een bedrijf, maar zijn ook in staat om hoogwaardige gedrukte documenten voor klanten te produceren, zoals brochures of direct mail content. Dankzij de vele afwerkingssystemen die beschikbaar zijn, is het even eenvoudig om direct mail-documenten af te drukken en te vouwen als om gesneden en gebonden brochures te produceren. Eigen productie geeft je bedrijf meer autonomie en garandeert een sneller rendement op investering.

Verbluffende beeldkwaliteit

Het ultramoderne beeldverwerkingssysteem maakt gebruik van VCSEL-technologie (Vertical Cavity Surface Emitting Lasers) en ultrafijne PxP-toner voor hoogwaardige uitvoer. Ricoh’s PxP-toner produceert levendige, levendige kleuren. De Ricoh IM C6500 en IM C8000 multifunctionele printers ondersteunen een breed scala aan media zoals SRA3 papier en banner media. Ze kunnen ook 3-zijdig rand-tot-rand printen voor professioneel ogende brochures. Nauwkeurige registratie zorgt voor perfecte dubbelzijdige documenten.

Compromisloze prestaties

De Ricoh IM C6500 en IM C8000 multifunctionele printers zijn ontworpen om robuuster te zijn dan traditionele afdruksystemen voor kantoren. Om de productiviteit op peil te houden, kunnen toner en papier continu worden bijgevuld. Dankzij de hoge papiercapaciteit en automatische ladekeuze kunt u zonder onderbreking produceren. Met deze functies kun je grote afdruktaken plannen voor gebruik ’s nachts of in het weekend, zodat de MFP’s beschikbaar zijn tijdens kantooruren.

Belangrijkste functies

De belangrijkste kenmerken van de IM C6500 en IM C8000 fotokopieerapparaten zijn een continue uitvoersnelheid van 65 ppm voor de IM C6500 en 80 ppm voor de IM C8000, standaard 4 GB geheugen, standaard 640 GB harde schijf, maximale afdrukresolutie van 1.200 x 4.800 dpi en standaard papierinvoercapaciteit van 3.700 vellen, uitbreidbaar tot 8.100 vellen. Beide modellen zijn ook uitgerust met een 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T Ethernet-interface, een USB Host Type A-poort, een USB Device I/F Type B-poort, Bluetooth, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n), een USB Host I/F-poort, een SD-sleuf, een NFC-tag en een USB Device-poort (TypeB:1Port).

Verbruiksartikelen

De verbruiksartikelen voor de Ricoh IM C6500 en IM C8000 multifunctionele printers omvatten zwarte toner met een capaciteit van 47.000 afdrukken en cyaan, magenta en gele toner met elk een capaciteit van 26.000 afdrukken. Deze waarden zijn berekend op basis van 6% 5p/d A4 dekking.

Neem contact met ons op voor een krachtige printoplossing

Vertrouw op de Ricoh IM C6500 om de efficiëntie van uw afdeling te verbeteren en profiteer van een veilige, hoogwaardige en schaalbare oplossing. Vereenvoudig uw workflow en wees klaar voor elke uitdaging met dit slimme en innovatieve apparaat.

Contacteer ons
call
email