close
keyboard_backspace
Multifunctioneel chevron_right PRO C5310 S

Ricoh Pro™ C5310s reeks multifunctionele printers

De Ricoh Pro C5300S en Pro C5310s kleurenprinters met het juiste formaat leveren kleurenafdrukken van hoge kwaliteit, indrukwekkende mediaverwerking, ongeëvenaarde prestaties en een verscheidenheid aan ingebouwde afwerkingsopties. Voeg daar professionele printsnelheden en geavanceerde technologieën aan toe en je hebt een alles-in-één oplossing. En dat alles in een compact formaat.

Beschrijving

Ricoh Pro C5300s en Pro 5310s: Compact en veelzijdig

De Ricoh Pro C5300s en Pro 5310s kleurenprinters bieden een uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid in een compact ontwerp. Deze printers zijn ontworpen voor kleine ruimtes en beschikken over geavanceerde functies en geavanceerde technologieën die doorgaans worden geassocieerd met printers voor grotere volumes. Ze zijn geoptimaliseerd voor verbeterde beeldkwaliteit en mediaverwerking, en het aantal randopties is uitgebreid. Dankzij deze verbeteringen kunt u documenten met een professionele afwerking produceren.

Prestaties en beeldkwaliteit

Met een kleurenafdruksnelheid van 80 ppm voor het Pro C5310s model garanderen deze persen een hoge productiviteit. Dankzij de VCSEL-technologie bieden ze een uitzonderlijke beeldkwaliteit met resoluties tot 2.400 x 4.800 dpi. Bovendien bieden ze optimale ondersteuning voor speciaal papier, lange vellen en hoge gramgewichten, evenals nauwkeurige registratie en kleurconsistentie voor afdrukken van superieure kwaliteit.

Flexibiliteit en controle

Deze persen bieden automatisch dubbelzijdig afdrukken voor formaten tot 330 x 488 mm en gewichten tot 360 g/m². Ze kunnen ook afdrukformaten tot 700 mm aan met de optionele bannerinvoer. Het intelligente 10-inch bedieningspaneel zorgt voor een intuïtieve bediening en een breed scala aan inline afwerkingsopties biedt meer flexibiliteit. U kunt kiezen tussen Ricoh en EFI controllers om uw workflow aan te passen.

Efficiëntie en veiligheid

Integratie met software van Ricoh is mogelijk om efficiëntie te genereren die zich vertaalt in tastbare resultaten, van prepress tot opdracht- en materiaalbeheer. Bovendien garanderen deze persen de bescherming van gevoelige informatie door middel van gebruikersverificatie en gegevensversleuteling.

Meer informatie

Ricoh C5300s/C5310s : Innovatie in printen

De Ricoh C5300s/C5310s printerserie is ontwikkeld om aan uw meest veeleisende printvereisten te voldoen. Ze bevatten de nieuwste technologie om een uitstekende printkwaliteit, betrouwbaarheid en maximale efficiëntie te garanderen.

Uitmuntende afdrukkwaliteit

De Ricoh C5300s/C5310s printers bieden een uitstekende printkwaliteit, met resoluties tot 1200 x 4800 dpi. Ze zijn in staat om scherpe, gedetailleerde afbeeldingen en scherpe, goed leesbare tekst te produceren, zelfs bij hoge printsnelheden.

Verhoogde productiviteit

Deze Ricoh-printers zijn ontworpen om uw productiviteit te verhogen. Ze kunnen tot 80 pagina’s per minuut printen in zwart-wit en tot 65 pagina’s per minuut in kleur. Bovendien hebben ze een maximale papiercapaciteit van 8700 vellen, zodat je grote afdruktaken aankunt zonder regelmatig papier bij te moeten vullen.

Geavanceerde functies

De Ricoh C5300s/C5310s zitten boordevol geavanceerde functies. Ze hebben een 10,1 inch kleurenaanraakscherm dat een gebruiksvriendelijke interface biedt. Bovendien zijn ze voorzien van automatisch dubbelzijdig printen, waardoor u papier bespaart en uw ecologische voetafdruk minimaliseert.

Veelzijdige connectiviteit

Deze Ricoh-printers bieden veelzijdige connectiviteit. Ze ondersteunen verschillende connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi, Ethernet en NFC. Bovendien ondersteunen ze verschillende mobiele toepassingen, zodat u rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaten kunt printen.

Neem contact met ons op om te profiteren van de prestaties van de Ricoh Pro C5310s

Kies nu voor de Ricoh Pro C5310s kleurenprinter voor kleurenafdrukken van hoge kwaliteit.

Contacteer ons
call
email