close
keyboard_backspace
Printer chevron_right P 501

De Ricoh P 501 printer is ideaal voor de printbehoeften van bedrijven.

Ontdek de opmerkelijke Ricoh P 501 printer, speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge printeisen van bedrijven. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze printer uitzonderlijke snelheid, kwaliteit en stabiliteit. De ongeëvenaarde betrouwbaarheid stelt hem in staat om pieken in de vraag zonder enig probleem aan te kunnen. Bovendien zorgen de PCL- en PS3-stuurprogramma’s voor perfecte compatibiliteit met computersystemen, terwijl ondersteuning voor AirPrint en Google Cloud Print interactie met mobiele gebruikers vergemakkelijkt.

Kies voor de Ricoh P 501 printer en profiteer van een krachtige, betrouwbare en op de behoeften van bedrijven afgestemde printoplossing.

Beschrijving

Compact ontwerp en stille werking voor eenvoudig gebruik

De Ricoh P 501 is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het compacte ontwerp en de stille werking. Het is gemakkelijk toegankelijk voor teamleden en biedt een soepele gebruikerservaring. Bovendien verbetert de toevoeging van optionele papierladen de productiviteit, waardoor een efficiënt beheer van afdrukmateriaal mogelijk is. Enveloppen, briefpapier en labels worden automatisch verwerkt en de mogelijkheid om snel en eenvoudig over te schakelen naar een andere papierlade zorgt voor een constante beschikbaarheid van papier. Met de P 501 zult u nooit zonder papier komen te zitten, waardoor uw afdruktaken worden vereenvoudigd.

Snel en krachtig presteren

Dankzij de 1,1 GHz Intel-processor biedt deze printer opmerkelijke verwerkingskracht, waardoor taken snel en efficiënt worden uitgevoerd. U kunt dus rekenen op een direct beschikbare eerste afdruk in slechts 5 seconden, waardoor verstoppingen worden voorkomen en de productiviteit toeneemt. Met een afdruksnelheid van 43 pagina’s per minuut kunt u snelle resultaten behalen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Draadloze connectiviteit en verbeterde beveiliging

De P 501 biedt een snelle en eenvoudige WiFi Direct-verbinding, waardoor u gemakkelijk kunt afdrukken vanaf verschillende apparaten. Bovendien zorgt deze printer voor de beveiliging van uw vertrouwelijke documenten met geavanceerde functies zoals wachtwoordbeveiliging en de mogelijkheid om documenten te vergrendelen. Zo kunt u met gemoedsrust werken.

Veelzijdigheid en compatibiliteit

Profiteer van de veelzijdigheid van de Ricoh P 501, die verschillende soorten media kan afdrukken, zoals labels, briefpapier en enveloppen. Bovendien is deze printer compatibel met workflow- en beveiligingsoplossingen, waardoor u deze naadloos kunt integreren in uw bestaande zakelijke omgeving.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Opwarmtijd 13 seconden
  Snelheid van 1e uitvoer: Zwart-wit 4,3 seconden
  Continue uitvoersnelheid 43 pagina’s per minuut
  Geheugen: standaard 2 GB
  Harde schijf: maximum 320 GB
  Dubbelzijdig Ja
  Gewicht 19,3 kg
  Afmetingen: B x D x H 375 x 412 x 311 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50/60 Hz
 • Printer
  Printertaal: standaard PCL5e, PCL6, PostScript 3 (emulatie), PDF Direct (emulatie)
  Printertaal: optie authentieke Adobe ®PostScript®3™, IPDS, Adobe® PDF Direct
  Afdrukresolutie: maximum 1200 x 1200 dpi
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB 2.0 type B, USB-hostinterface 2.0
  Netwerkinterface: optie bidirectioneel IEEE 1284/ECP, Draadloos LAN (IEEE 802.11a/b/g/n), Extra NIC (2e poort)
  Mobiel afdrukken Apple AirPrint, Mopria®, Google Cloud Print, NFC, Ricoh Smart Device Connector
  Netwerkprotocol TCP/IP (IP v4, IP v6)
  Windows®-omgevingen Windows® 7, V7.2 , V6.1, Windows® Server 2008, Windows® Server 2008R2, Windows® Server 2012, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X versie 10.10 of later
  SAP®-omgevingen SAP® R/3®, SAP® S/4®
  Andere ondersteunde omgevingen NDPS-gateway, AS/400® met gebruik van OS/400 Host Print Transform, IBM iSeries, Hulpprogramma voor apparaatoptie (Citrix)
 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat A4, A5, A6, B4, B5, B6
  Papierinvoer: standaard 500 vellen
  Papierinvoer: bypass 100 vellen
  Papierinvoer: maximum 2100 vellen
  Papieruitvoer: standaard 250 vellen
  Papiergewicht – Laden: 52 – 220 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 52 – 256 g/m²
  Papiergewicht – Dubbelzijdig: 52 – 162 g/m²
  Papiertypen Normaal papier, Gerecycled papier, Voorbedrukt papier, Envelop, Etikettenpapier, OHP

   

 • Écologie
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 1260 W
  Gemiddeld stroomverbruik (TEC)* 0,49 kWh
 • Verbruiksartikelen
  Startertoner 6000 afdrukken
  Drumeenheid 40.000 vellen
  Toner (normaal rendement) 3000 afdrukken
  Toner (hoog rendement) (afdrukken) 14.000 afdrukken

   

Meer informatie

De Ricoh P501-printer is uitgerust met PCL- en PS3-printdrivers, waardoor deze perfect compatibel is met alle vereisten van uw IT-apparatuur. Om mobiel werken te vergemakkelijken, ondersteunt de printer ook functies zoals AirPrint en Google Cloud Print (GCP). U hoeft uw pc niet meer op te starten of verbinding te maken met een afdruknetwerk, want u kunt rechtstreeks vanaf iOS- en Android-apparaten afdrukken.

Geavanceerde prestaties

Naast het afdrukken van dagelijkse brieven en rapporten, kan de Ricoh P501TL-printer dankzij zijn teflon-gecoate papierbaan ook armbanden en labels afdrukken. Dit biedt een grote veelzijdigheid om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Naast de geavanceerde functies past de Ricoh P501-printer ook goed in elke omgeving. Dankzij het compacte ontwerp en de stille werking kunt u deze gemakkelijk op een bureau of in een hoek plaatsen, altijd binnen handbereik.

Geoptimaliseerde productiviteit en gebruiksgemak

Om uw productiviteit verder te verhogen, biedt de Ricoh P501-printer optionele papierladen met extra opslagcapaciteit. Enveloppen en briefpapier worden automatisch verwerkt, en dankzij de functie om snel naar een andere lade over te schakelen, komt u nooit zonder papier te zitten. Deze printer zorgt voor een soepele en ononderbroken werking.

Uitzonderlijke Return on Investment (ROI)

Naast al zijn geavanceerde functies is de Ricoh P501-printer een kosteneffectieve keuze die een uitzonderlijke Return on Investment (ROI) garandeert. U krijgt een krachtige en veelzijdige afdrukoplossing die is afgestemd op uw specifieke behoeften, dit alles tegen lagere kosten.

Kies nu voor de Ricoh P501-printer en profiteer van perfecte compatibiliteit met uw IT-apparatuur, uitzonderlijke veelzijdigheid, verhoogde productiviteit en gegarandeerde Return on Investment (ROI). Bovendien bieden we ook een reeks Ricoh multifunctionele printers aan om aan al uw behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op om krachtige printoplossingen uit te proberen.

Investeer in de Ricoh P 501-printer, een kosteneffectieve afdrukoplossing met een gebruiksvriendelijke ervaring, snelle prestaties en uitgebreide compatibiliteit. Verhoog nu uw productiviteit!

Contacteer ons
call
email