close
keyboard_backspace
Printer chevron_right P 800

Zwart-wit printer van Ricoh, model P 800.

De Ricoh P 800 is een compacte en robuuste zwart-wit printer, ideaal om te voldoen aan de volume- en afdruksnelheidseisen van werkgroepen. Met een productiviteit van 55 ppm en verminderd onderhoud dankzij duurzame componenten en hoge-capaciteit toner, levert het continue betrouwbare prestaties. Plaats hem discreet in uw kantoor en geniet van hoogwaardig afdrukken.

Beschrijving

Ricoh P 800 Printer: Hoge productiviteit en betrouwbaarheid

Een compacte oplossing voor zakelijke behoeften

De Ricoh P 800 printer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende zakelijke omgevingen. Met zijn compactheid en betrouwbaarheid biedt hij een ideale oplossing voor kantoren en beperkte werkruimtes.

Indrukwekkende snelheid en afdrukkwaliteit

Dankzij zijn opmerkelijke snelheid lost de P 800 printer congestieproblemen op door de eerste afdruk te produceren met een resolutie van 1.200 dpi in slechts 2,4 seconden. De afdrukken zijn van onberispelijke kwaliteit, wat professionele resultaten garandeert.

Compatibiliteit en vereenvoudigd workflowbeheer

De P 800 is compatibel met Streamline NX, een professionele workflowoplossing die uw processen optimaliseert en de efficiëntie verbetert. U kunt eenvoudig uw documenten beheren en profiteren van eenvoudig gebruik dankzij de door een Intel-processor aangestuurde controller.

Eenvoudige authenticatie en verhoogde beveiliging

Met een ingebouwde NFC-connector vergemakkelijkt deze printer authenticatie en beveiliging van uw afdrukken. Op deze manier kunt u de toegang tot gevoelige documenten beheren en de vertrouwelijkheid van informatie waarborgen.

Uitgebreide papiercapaciteit en hoge autonomie

Met een capaciteit van 2.600 vellen dankzij 5 automatisch verwisselbare papierladen (optioneel), beschikt u over een grote autonomie voor belangrijke afdruktaken. U hoeft zich niet langer vaak zorgen te maken over het bijvullen van papier.

Besparingen en milieubewustzijn

De P 800 is uitgerust met een hoge-capaciteit tonercartridge van 25.000 vellen, waardoor exploitatiekosten en onderhoudsbehoeften worden verminderd. Bovendien voldoet hij aan de BAM-norm (Blue Angel Mark) voor milieu, veiligheid en hygiëne.

Kies voor de Ricoh P 800 printer en profiteer van een compacte, krachtige en milieuvriendelijke oplossing voor al uw zakelijke afdrukbehoeften. De hoge productiviteit, uitzonderlijke afdrukkwaliteit en geavanceerde functies zullen uw efficiëntie verbeteren en hoogwaardige resultaten opleveren.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Opwarmtijd 25,4 seconden
  Snelheid van 1e uitvoer: Zwart-wit 2,4 seconden
  Continue uitvoersnelheid 55 pagina’s per minuut
  Geheugen: standaard 2 GB
  Geheugen: maximum 2 GB
  HDD: optie 320 GB
  Gewicht 18 kg
  Afmetingen: B x D x H 420 x 410 x 345 mm
  Voeding 220 – 240 V, 50/60 Hz
 • Printer
  CPU Intel® Celeron® Processor 1,1GHz
  Printertaal: standaard PCL5c, PCL5e, PCL6, PostScript 3 (emulatie)
  Printertaal: optie authentieke Adobe ®PostScript®3™, IPDS, Adobe® PDF Direct
  Afdrukresolutie 1200 x 1200 dpi
  Netwerkinterface: Standaard 2 x Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB 2.0, NFC-tag
  Netwerkinterface: optie bidirectioneel IEEE 1284/ECP, Draadloos LAN (IEEE 802.11a/b/g/n), USB-server voor tweede netwerkinterface
  Mobiel afdrukken Apple AirPrint, Mopria®, Google Cloud Print, NFC, Ricoh Smart Device Print & Scan, Ricoh Smart Device Connector
  Windows®-omgevingen Windows® 7, V7.2 , V6.1, Windows® Server 2008, Windows® Server 2012, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016
  Mac OS omgevingen Macintosh OS X Native versie 10.11 of later
  UNIX omgevingen – UNIX Sun® Solaris 10
  UNIX omgevingen – HP-UX 11.x, 11i versie 2, 11i versie 3
  UNIX omgevingen – SCO OpenServer 5.0.7, 6.0
  UNIX omgevingen – RedHat® Linux Enterprise 4, 5, 6
  SAP®-omgevingen SAP® R/3®, SAP® S/4®
 • Papierbeheer
  Aanbevolen papierformaat A4, A5, A6, B5, B6
  Papierinvoer: standaard 600 vellen
  Papierinvoer: bypass 100 vellen
  Papierinvoer: maximum 2600 vellen
  Papieruitvoer: standaard 500 vellen
  Papieruitvoer: maximum 500 vellen
  Papiergewicht – Laden: 64 – 120 g/m²
  Papiergewicht – Handinvoer: 60 – 220 g/m²
  Papiergewicht – Dubbelzijdig: 64 – 120 g/m²
  Papiertypen Normaal papier, Gerecycled papier, Speciaal papier, Gekleurd papier, Briefpapier, Karton, Voorbedrukt papier, Bankpost, Gecoat papier, Envelop, Gecoat papier, Etikettenpapier, Dik papier, OHP

   

 • Écologie
  Stroomverbruik: maximum Minder dan 1400 W
  Vermogen indien in bedrijf 716 W
  Stroomverbruik: slaapstand 0,48 W
  Gemiddeld stroomverbruik (TEC)* 0,74 kWh
 • Verbruiksartikelen
  Startertoner 10.000 afdrukken
  Drumeenheid 500.000 vellen
  Toner (normaal rendement) 25.500 afdrukken

   

Meer informatie

Snelle en ononderbroken afdrukken

Ricoh’s A4-printers zijn ontworpen om u te voorzien van wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt. Ze elimineren congestieproblemen door urgente afdrukken te produceren in slechts 5 seconden. Bovendien is dubbelzijdig afdrukken automatisch en hun inline papiercapaciteit van 500 vellen betekent dat u zelden papier hoeft bij te vullen.

All-in-one oplossing voor uw documentbehoeften

Ricoh multifunctionals bieden meer dan alleen afdrukken. Ze bieden ook kopieer-, scan- en faxfuncties. Deze veelzijdige all-in-one oplossingen zijn uitgerust met tal van slimme functies die het gebruik ervan vereenvoudigen. Dankzij hun robuuste platform bieden ze betrouwbare algehele prestaties.

Veelzijdigheid voor verschillende soorten documenten

Onze afdruksystemen ondersteunen een breed scala aan papier, waaronder brieven, labels en enveloppen. Een extra papierlade stelt u in staat om verschillende soorten papier in het systeem te houden. Het stelt u ook in staat om langere afdruktaken uit te voeren zonder constant vellen papier toe te voegen.

Kies voor Ricoh’s A4-printers en profiteer van verhoogde productiviteit voor uw zakelijke behoeften. Hun snelle afdruksnelheid, ononderbroken werking en veelzijdigheid zullen uw workflow optimaliseren en hoogwaardige resultaten opleveren.

Verhoog uw productiviteit met de A4-printer van Ricoh.

Krijg vandaag nog snelle en ononderbroken afdrukken met de professionele Ricoh P800 printer.

Contacteer ons
call
email