close

Aangesloten printers: verhoog productiviteit en veiligheid met Wi-Fi- en Ethernet-technologie

Printen is een essentieel hulpmiddel voor elk bedrijf, maar het kan ook een bron van kosten en risico's zijn. Daarom is het de moeite waard om te investeren in een professionele connected printer, die een aantal voordelen biedt. In dit artikel vertellen we je waarom.

Professionele connected printers, zoals Ricoh’s P501 of SP 8400DN, zijn een must-have voor bedrijven die hun productiviteit en veiligheid willen verbeteren. Deze apparaten bieden connectiviteit voor printen op afstand vanaf elk apparaat, inclusief via Wi-Fi Direct. Hun afdrukkwaliteit, in kleuren inkjet of zwart-wit laser, voldoet aan al je kantoorbehoeften.

Geavanceerde connectiviteit verkort de printtijd

Met draadloze Wi-Fi-connectiviteit en compatibiliteit met Google Cloud Print en AirPrint maken Ricoh printers het eenvoudig om documenten te verzenden vanaf mobiele apparaten of laptops. Hun Bluetooth-connectiviteit, intuïtieve touchscreen en zuinige inktpatronen maken je afdruktaken nog efficiënter.

Laserprintkwaliteit voor A4- en A3-formaat

Kleurenlaserprinters of zwart-witprinters van Ricoh passen hun afdrukresolutie (dpi) aan uw documenten aan, met opties voor dubbelzijdig afdrukken en een LCD-scherm voor eenvoudige navigatie. Ze garanderen professionele kwaliteit, ideaal voor A4– of A3-documenten of -prints.

Vereenvoudigd documentbeheer: veelzijdigheid en productiviteit

Met functies als snelle documentverwerking voor meerdere pagina’s, printen van banners, verwerken van dik papier en een intuïtieve interface doen professionele printers meer dan alleen printen. Of je nu moet scannen of fotokopiëren, deze veelzijdige modellen voldoen aan de eisen van je bedrijf.

Daarom staat Akxio Digital, als bevoorrechte Ricoh-partner en expert op het gebied van printoplossingen, klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte printer voor uw bedrijf, overal in België (Wallonië en Vlaanderen).

Verbeterde gegevensbeveiliging

Ricoh-printers zijn voorzien van gecodeerde protocollen en robuuste verificatiesystemen om gevoelige informatie te beschermen. Ze voldoen aan de wettelijke en reglementaire normen voor de bescherming van persoonlijke gegevens en bieden een verbeterde beveiliging voor uw kantooractiviteiten. Uw gemoedsrust is verzekerd.

Energie-efficiëntie en -besparingen

Onze professionele printers verminderen wachttijd en onnodig printen dankzij hun geavanceerde technologie. Ze passen zich aan de werkelijke behoeften van gebruikers aan en passen de afdruksnelheid (gemeten in pagina’s per minuut) en kwaliteit aan, dankzij hun aanraakgevoelige LCD-schermen en hoge afdrukresolutie. Dit vertaalt zich in aanzienlijke besparingen op onderhoudskosten en verbruiksartikelen, zoals inktpatronen en toner.

Conclusie

Kiezen voor een professionele printer van Ricoh betekent kiezen voor een aanzienlijke verbetering van uw productiviteit, de kwaliteit van uw zwart-wit- of kleurenafdrukken, de beveiliging van uw gegevens en uw concurrentievermogen. Bij Akxio Digital doen we er alles aan om u een persoonlijke service en een tevredenheidsgarantie te bieden.

Onze expertise in Ricoh-printers zorgt ervoor dat je kwaliteitsondersteuning krijgt en optimaal kunt profiteren van de nieuwste printtechnologieën, zoals automatisch dubbelzijdig printen, draadloze connectiviteit en compatibiliteit met verschillende mobiele apparaten en laptops.

call
email