close
keyboard_backspace
Tableau interactif chevron_right D6520

Interactieve D6520-tafels voor productieve vergaderingen

De interactieve D6520-tafel van RICOH is de ideale oplossing om uw samenwerking te transformeren. Gedaan met gedoe met papieren documenten, vervelende kabels en tijdrovende voorbereidingen. Met deze hub voor hoogwaardige samenwerking heeft u alle tools die u nodig heeft om uw teams bij elkaar te brengen en constructieve discussies te bevorderen.

Het interactieve scherm van de D6520 bevordert teamwerksefficiëntie door externe documentendeling en real-time annotatie op het scherm mogelijk te maken. Met krachtige ingebouwde luidsprekers kan het worden verbonden met elke externe camera of videoconferentie-terminal. Het 4K aanraakscherm van 65 inch biedt een meeslepende visuele ervaring, ideaal voor middelgrote vergaderruimtes.

Ontdek nu de interactieve D6520-tafel en herdefinieer uw manier van samenwerken. Profiteer van naadloze samenwerking, vereenvoudigde documentendeling en een optimale gebruikerservaring voor productieve en creatieve vergaderingen.

Beschrijving

De collaboratieve interactieve D6520-tafel van RICOH is de ideale oplossing om de productiviteit van uw dagelijkse vergaderingen te maximaliseren. Met zijn 65-inch 4K-scherm biedt het een ruime werkruimte om ideeën te delen en uit te wisselen. Dankzij de InGlass™-technologie van FlatFrog en optische bonding is de schrijfervaring vloeiend en nauwkeurig, waardoor het parallax-effect wordt verminderd.

Vergemakkelijk de samenwerking door in real-time te controleren of het hele team op dezelfde golflengte zit, dankzij het delen van documenten en internetnavigatie rechtstreeks vanaf het scherm. De D6520 integreert gemakkelijk in uw bestaande werkomgeving, zonder dat aanpassingen aan de opstelling van uw vergader- of leslokalen nodig zijn.

Geniet van een reflectievrije weergave dankzij de anti-reflectiefunctie en maak eenvoudig verbinding met de benodigde apparaten voor externe vergaderingen, zonder extra software te hoeven installeren. Met de voorste luidsprekers profiteert u van verbeterd geluid voor een meeslepende audiobeleving.

Het verfijnde ontwerp van het interactieve D6520-scherm, verkrijgbaar in zwart of wit, is 30% lichter dan zijn voorgangers. Het anti-reflecterende en anti-vingerafdrukcoating, slanke behuizing en discrete rand passen moeiteloos op elk bureau. De intuïtieve gebruikersinterface met bewegingsdetectie trekt de aandacht en vereenvoudigt het starten van vergaderingen.

De D6520 interactieve tafel is compatibel met videoconferenties dankzij de ingebouwde luidsprekers en integratie met RICOH videoconferentiediensten zoals UCS / UCS Advanced en Skype™ for Business. U kunt kiezen tussen een RICOH-controller of een onafhankelijke S.E.-controller om te werken volgens uw voorkeuren. Het biedt ook verschillende connectiviteitsopties, waaronder meerdere USB-poorten en Bluetooth voor uw slimme apparaten.

Zorg voor veilig gebruik met Streamline NX van RICOH, waarmee toegang met een kaart tot de apparaten mogelijk is en alle op de interactieve tafel geproduceerde documenten per e-mail kunnen worden verzonden of afgedrukt. Dankzij zijn stofbestendigheid is de D6520 interactieve tafel ook geschikt voor gebruik op bouwplaatsen of in fabrieken. Ten slotte is de DICOM SIM-projectiemodus ideaal voor medische training.

Naast ons assortiment interactieve schermen bieden we ook Ricoh multifunctionele printers aan die geavanceerde functies bieden.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Interface (input) – Video VGA, 2 x HDMI, DisplayPort™
  Interface (input) – Geluid Lijn 3,5 mm
  Interface (output) – Video DisplayPort™
  Interface (output) – Geluid Luidspreker-out
  Interface (output) – Regeling USB3.0 Type B
  Verbeterde kenmerken Tekenherkenning, netwerkmap, internetbrowser bekijken op afstand, touchscreen met vinger markeren, zoomen, delen op afstand, computerbesturing op afstand, e-mailfunctie
  Ingebouwde speaker 2 x 12 W
  Afmetingen (B x D x H) 1508 x 83 x 920 mm
  Gewicht – Mainframe 45 kg
  Gewicht – Volledige configuratie 47 kg
  Netspanning 100 – 240 V, 50/60 Hz
  Besturing RS-232C (PC-besturing)
  Motion detection sensor Yes
  Dust resistant function IP5X equivalent

   

 • Écologie
  Stroomverbruik – Maximaal 380 W
  Stroomverbruik – Stand-bymodus 0,3 W
  Operationele temperatuur 0 – 32 °C
  Operationele vochtigheid 10% – 80%
  Hoogtebeperking 2500 m
  Opslagomstandigheden – Vochtigheid 15% – 80%
 • Écran
  Paneelgrootte – Diagonaal 65 inch breed ( mm)
  Backlight DLED system
  Effectief weergavegebied (b x h) 1428,48 x 803,52 mm
  Resolutie – Maximum 3,840 x 2,160(4K)
  Kleur – Maximum Meer dan 1.070.000.000 kleuren
  Helderheid – Maximum 440 cd/m²
  Hoogte-breedteverhouding 16 : 9
  Contrast 5000 : 1
  Pixel-tekenbreedte 0,372 x 0,372 mm
  Reactiesnelheid 8 ms (grijs naar grijs, gemiddeld)
  Weergavehoek (h/v) 178°/178° (contrast >= )
  Beschermglas – Dikte 2 mm
  Beschermglas – Antischittering AG-voorbehandeling, AF (Anti-fingerprint)
  Display orientation Landscape
 • Écran tactile
  Touchtechnologie InGlass™, Optical bonding
  Touchpunt 20 punten (alleen display)
  Touchresolutie 19.353 x 10.886
  Nauwkeurigheid +/- 1,2 mm in touchgebied
  Touchafstand pen >= 2 mm
  Touchoutput USB 3.0 (type B)
  Besturingssysteem – Multitouch Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 IoT, Windows Embedded 7 Standard, Windows 10 Enterprise
  Besturingssysteem – Single-touch Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 7 P, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 10 IoT, Mac OS X 10.8 – Mac OS X 10.15

   

Neem contact met ons op om uw presentaties te vergemakkelijken.

Vereenvoudig realtime samenwerking en zorg voor perfecte team synchronisatie door middel van documenten delen en direct internet browsen vanaf het scherm.

Contacteer ons
call
email