close
keyboard_backspace
Tableau interactif chevron_right D5530

Interactieve whiteboards D5530 voor succesvolle samenwerkingsvergaderingen

Het interactieve whiteboard D5530 van RICOH is het ideale hulpmiddel om snel vergaderingen te organiseren en samenwerking binnen uw team te vergemakkelijken.

Met deze hub voor hoogwaardige samenwerking hebt u alle benodigde tools voor constructieve en productieve uitwisselingen. Verzamel gemakkelijk uw team, waar ze zich ook bevinden, en geniet van een meeslepende vergaderervaring.

Met krachtige ingebouwde luidsprekers en compatibiliteit met verschillende externe camera’s en videoconferentie-eindpunten, stelt het interactieve scherm D5530 alle teamleden in staat om bestanden te delen en real-time notities te maken. Het 4K-scherm van 55 inch biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit, ideaal voor beperkte ruimtes en kleine groepen van 4 tot 6 personen.

Ontdek nu het interactieve whiteboard D5530, een hoogwaardig hulpmiddel ontworpen voor succesvolle samenwerkingsvergaderingen. Profiteer van vlotte communicatie, effectieve samenwerking en verhoogde productiviteit dankzij deze geavanceerde oplossing.

Beschrijving

Interactieve D5530-panelen – De alles-in-één oplossing voor succesvolle samenwerkingsvergaderingen

Het interactieve D5530-paneel van RICOH is een onmisbaar hulpmiddel voor uw samenwerkingsvergaderingen. Met een 55-inch 4K-scherm biedt het ruimte om uw ideeën te delen en samenwerking binnen uw team te bevorderen.

Met zijn schaduwdetectietechnologie wordt het annoteren van documenten nauwkeurig en vloeiend. U kunt eenvoudig bestanden delen en rechtstreeks op het scherm surfen met de ingebouwde functies. Het verfijnde ontwerp van de D5530, verkrijgbaar in zwart of wit, is tot 30% lichter dan zijn voorgangers, met een antireflectie- en antiveegcoating voor een aangename visuele ervaring.

Dit alles-in-één interactieve paneel biedt een intuïtieve ervaring dankzij zijn gebruiksvriendelijke interface en bewegingsdetectie, waardoor de aandacht van de deelnemers wordt getrokken en vergaderingen worden vereenvoudigd. Het kan zowel in portret- als landschapsmodus worden gebruikt, afhankelijk van uw voorkeur. Bovendien is het compatibel met videoconferentieservices en beschikt het over ingebouwde luidsprekers voor een meeslepende audiobeleving.

Met de D5530 hebt u de vrijheid om te kiezen tussen een RICOH-controller of een vrije besturingssysteemcontroller die past bij uw manier van werken. Het biedt ook verschillende connectiviteitsopties, waaronder meerdere USB-poorten en Bluetooth-connectiviteit voor uw slimme apparaten. Bovendien maakt zijn stofbestendigheid het ideaal voor gebruik op bouwplaatsen of in fabrieken. Ten slotte is zijn DICOM SIM-projectiemodus perfect voor medische trainingen.

Bovendien bieden we een uitgebreid assortiment professionele Ricoh-printers om uw werkomgeving te verbeteren.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Interface (input) – Video VGA, 2 x HDMI, DisplayPort™
  Interface (input) – Geluid Lijn 3,5 mm
  Interface (output) – Video DisplayPort™
  Interface (output) – Geluid Luidspreker-out
  Interface (output) – Regeling USB3.0 Type B
  Verbeterde kenmerken Tekenherkenning, netwerkmap, internetbrowser bekijken op afstand, touchscreen met vinger markeren, zoomen, delen op afstand, computerbesturing op afstand, e-mailfunctie, afdrukfunctie
  Ingebouwde speaker 2 x 12 W
  Afmetingen (B x D x H) 1290 x 78 x 773 mm
  Gewicht – Mainframe 35 kg
  Gewicht – Volledige configuratie 37 kg
  Netspanning 100 – 240 V, 50/60 Hz
  Besturing RS-232C (PC-besturing)
  Motion detection sensor Yes
  Dust resistant function IP5X equivalent
 • Écologie
  Stroomverbruik – Maximaal Minder dan kW
  Stroomverbruik – Stand-bymodus 0,3 W
  Operationele temperatuur 0 – 32 °C
  Operationele vochtigheid 10% – 80%
  Hoogtebeperking 2500 m
  Opslagomstandigheden 15% – 80%

   

 • Écran
  Paneelgrootte – Diagonaal 55 inch breed ( mm)
  Backlight DLED system
  Effectief weergavegebied (b x h) 1209,6 x 680,4 mm
  Resolutie – Maximum 3,840 x 2,160(4K)
  Kleur – Maximum Meer dan 10.700.000 kleuren
  Helderheid – Maximum 440 cd/m²
  Hoogte-breedteverhouding 16 : 9
  Contrast 4000 : 1
  Pixel-tekenbreedte 0,315 x 0,315 mm
  Reactiesnelheid 8 ms (grijs naar grijs, gemiddeld)
  Weergavehoek (h/v) 178°/178° (contrast >= )
  Beschermglas – Dikte 2 mm
  Beschermglas – Antischittering AG-voorbehandeling, AF (Anti-fingerprint)
  Display orientation Landscape, Portrait

   

 • Écran tactile
  Touchtechnologie InGlass™, Optical bonding
  Touchpunt 20 punten (alleen display)
  Touchresolutie 19.353 x 10.886
  Touchafstand pen >= 2 mm
  Touchoutput USB 3.0 (type B)
  Multitouch Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 IoT, Windows Embedded 7 Standard, Windows 10 Enterprise
  Single-touch Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 7 P, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 10 IoT, Mac OS X 10.8 – Mac OS X 10.15

Neem contact met ons op voor een alles-in-één oplossing voor uw vergaderingen.

Profiteer van naadloze communicatie, effectieve samenwerking en verbeterde productiviteit met deze geavanceerde oplossing die optimale prestaties biedt. Neem nu contact met ons op!

Contacteer ons
call
email