close
keyboard_backspace
Tableau interactif chevron_right D8600

Het interactieve 4K-scherm (D8600) voor boeiende presentaties

De D8600 van Ricoh is een geavanceerd interactief scherm dat speciaal is ontworpen voor conferenties, seminars, tentoonstellingen en grote bijeenkomsten. Met een verbluffend 4K-scherm en multi-touch detectie biedt het een meeslepende ervaring die uw publiek zal boeien.

Dankzij directe opstart is het interactieve scherm D8600 direct klaar voor gebruik. Zijn vereenvoudigde intuïtieve interface stelt u in staat om volledig te focussen op uw presentatie en samenwerking met andere externe deelnemers.

Ontdek nu de D8600, een interactief 4K-scherm dat boeiende presentaties en vlotte samenwerking garandeert tijdens uw belangrijke professionele evenementen.

Beschrijving

Een groot interactief scherm met buitengewone functies

Ontdek het D8600 interactieve display, een opmerkelijk grootformaat scherm met buitengewone functies. Met voortdurende evolutie van de mogelijkheden van interactieve schermen, markeert de D8600 een nieuw tijdperk van uitzonderlijke producten.

Hoogtepunten van het D8600 interactieve display:

 • Elegant ontwerp en slank profiel: De D8600 valt op door zijn elegante ontwerp en slanke profiel, dat naadloos past in uw werkomgeving.
 • Uitzonderlijke 4K-beeldkwaliteit en schaduw sensor: Geniet van verbluffende 4K-beeldkwaliteit, met een ingebouwde schaduw sensor voor verbeterde beeldvorming.
 • Superieure schrijfprestaties: Schrijf nauwkeurig en vloeiend, zowel met uw vinger als met de bijgeleverde stylus, voor een uiterst prestatiegerichte schrijfervaring.
 • Intuïtieve interface: Profiteer van een intuïtieve interface via de interactieve Ricoh-apps, beschikbaar op standaard en open controllers, voor vereenvoudigd en efficiënt gebruik.
 • Geoptimaliseerde stylus en wisser: De stylus en wisser zijn speciaal ontworpen om naadloos te werken met de nieuwe generatie touchscreens, voor een nauwkeurige en responsieve manipulatie-ervaring.
 • Magnetische stylushouder en optionele verbindingsbox: Maak gebruik van een handige magnetische houder voor de stylus, zodat deze altijd binnen handbereik is. Bovendien kunt u een optionele verbindingsbox toevoegen voor een badgelezer met USB-poorten, voor extra connectiviteit.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Interface: invoer (video) VGA, HDMI, DVI-D, DisplayPort™, VGA (computer in)
  Interface: invoer (audio) Lijn 3,5
  Interface: uitvoer (video) DisplayPort™
  Interface: uitvoer (audio) Luidspreker-out
  Interface (overige) USB 2.0 (type A) x 4, RS-232-C, USB 3.0 (type A) x 4
  Afmetingen: B x D x H (mm) 2009 x 125 x 1200
  Gewicht (kg) Mainframe: 122, Volledige configuratie: 124
  Voeding 100 – 240 V, 50/60 Hz

   

 • Écologie
  Geluidssterkte: hele systeem (dB) 35
  Stroomverbruik: Maximaal (W) 510
  Stroomverbruik: Stand-bymodus (W) 0,5
  Operationele temperatuur (°C) 0 – 32
  Operationele vochtigheid (%) 10 – 80

   

 • Écran
  Paneelgrootte: diagonaal (” breed / mm) 85,6 / 2174,24
  Backlight LED-systeem
  Effectief weergavegebied: b x h (mm) 1895,04 x 1065,96
  Resolutie: maximum (Full HD) 3840 x 2160
  Kleuren: maximum 1.070.000.000
  Helderheid: maximaal (cd/m²) 410
  Hoogte-breedteverhouding 16 : 9
  Contrast 1200 : 1
  Pixel-tekenbreedte 0,4935 x 0,4935
  Reactiesnelheid: grijs naar grijs, gemiddeld (ms) 8
  Weergavehoek (h/v) (°) 178/178

   

 • Écran tactile
  Touchpunt: alleen display (punten) 10
  Nauwkeurigheid (mm in touchgebied) 2
  Touchoutput USB 3.0 (type B)
  Multitouch Windows 7 Home Premium, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Professional, Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 IoT, Windows 10 Enterprise, Windows Embedded 7 Standard
  Single-touch Windows 7 Home Basic, Mac OS X 10.8 – Mac OS X 10.13
  Beschermglas: Dikte: inclusief AR-coating (mm) 4

   

Meer informatie

Het alles-in-één interactieve scherm voor uitzonderlijke prestaties

Het Ricoh D8600 interactieve scherm is een ware marktleider dankzij zijn geavanceerde touchscreen-technologie en uitzonderlijke prestaties. Met opmerkelijke helderheid, geavanceerde functies en innovatieve touch-mogelijkheden is het de perfecte presentatietool voor ruime omgevingen.

Een alles-in-één oplossing voor professionele omgevingen

Of het nu gaat om vergaderruimtes, conferentiezalen, seminarieruimtes of tentoonstellingsruimtes, het interactieve D8600-display biedt een alles-in-één oplossing voor professionele settings. Zijn elegante ontwerp, uitgebreide connectiviteit en geavanceerde functies maken het de ideale tool.

Uitzonderlijke schrijfprestaties

De schrijfprestaties van de D8600 zijn buitengewoon dankzij de optische sensoren en geavanceerde schaduwdetectie. Dit 86-inch (219 cm) 4K interactieve scherm biedt ongeëvenaarde details en ongelooflijk nauwkeurige aanraakreacties, voor vloeiend, gelijkmatig en duidelijk schrijven.

Innovatieve stylus en slimme functies

De meegeleverde stylus bij de D8600 is state-of-the-art, met een ergonomisch ontwerp en magnetische bevestiging aan het paneel. Andere slimme functies zijn onder andere een aan/uit-knop aan de voorkant, een optionele badgelezer onderaan, USB-poorten aan de voor- en zijkant, en een discreet kabelbeheer aan de achterkant.

Verzorgde esthetiek en gebruiksgemak

Met zijn verzorgde esthetiek, gebruiksgemak en geavanceerde functies voldoet dit dynamische scherm aan alle behoeften van grote ruimtes die geavanceerde technische mogelijkheden vereisen. Als specialisten op het gebied van printoplossingen staan we ook bekend om ons uitgebreide assortiment Ricoh multifunctionele printers. Met verzorgde esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en geavanceerde prestaties bieden onze Ricoh multifunctionele printers een complete oplossing voor bedrijfsbehoeften.

Neem contact met ons op om te profiteren van een interactief D8600-scherm voor uw vergaderingen.

Ontdek het interactieve D8600-scherm, dat elegantie, uitzonderlijke prestaties en gebruiksvriendelijkheid combineert voor een optimale interactieve ervaring.

Contacteer ons
call
email