close
keyboard_backspace
Tableau interactif chevron_right SMART Board®

SMART Board® MX serie 4K Ultra HD scherm

De SMART Board® MX serie biedt krachtige en gebruiksvriendelijke 55″, 65″, 75″ en 86″ schermen.

 • Eenvoudige connectiviteit: eenvoudig aansluiten en communiceren met uw apparaten en content tijdens vergaderingen en brainstormsessies. Werknemers kunnen hun ideeën op afstand delen, rechtstreeks op het scherm.
 • Eenvoudig in gebruik: de SMART Board® MX serie biedt bedrijven de eenvoud die ze eisen. Dit hoogwaardige scherm is even gemakkelijk te onderhouden en bij te werken als te gebruiken.
 • Gegarandeerde betrokkenheid: de SMART MX serie is ontworpen voor bedrijven en zelfstandige professionals en biedt eenvoudig toegang tot aangepaste tools en content. Iedereen kan meedoen, communiceren en samenwerken op een zinvolle manier, zonder dat er een abonnement nodig is.

Ontdek vandaag nog de kracht en het gebruiksgemak van de SMART Board® MX serie voor optimale samenwerking. Vereenvoudig uw vergaderingen en betrek uw deelnemers interactief met een superieur scherm.

Beschrijving

Connectez et communiquez avec facilité avec l’écran interactif SMART Board® série MX

Sluit de technologie en infrastructuur van uw vergaderruimte eenvoudig aan op een SMART Board® interactief scherm. Breng apparaten, computers, randapparatuur en digitale tools en content samen voor optimaal gebruik. Met SMART’s intuïtieve aanraakmogelijkheden en exclusieve inktschrijven kunt u uw schermen eenvoudiger, efficiënter en vaker gebruiken. Dit vertaalt zich in lagere trainingskosten en minder telefoontjes voor technische ondersteuning. Bovendien zijn SMART displays eenvoudig te onderhouden en bij te werken, waardoor u verzekerd bent van een duurzame investering voor de lange termijn.

De SMART Board® MX serie wordt geleverd met een reeks gratis tools en hulpmiddelen om samenwerking te stimuleren en uw vergaderruimte te optimaliseren. Profiteer van bekroonde software die de betrokkenheid en productiviteit van uw team verhoogt, allemaal zonder abonnement.

Verander uw vergaderruimte in een interactieve ruimte die de uitwisseling van ideeën en effectieve besluitvorming stimuleert, voor succesvolle vergaderingen en verhoogde productiviteit.

Productkenmerken

 • Logiciels
  Version de base de SMART Notebook® Inclus
  SMART Ink® et SMART Product Drivers Inclus
  SMART Remote Management Abonnement pour la durée de la garantie incluse
  SMART Learning Suite Abonnement d’1 an en bonus

   

 • Affichage
  Taille d’écran (diagonale) 55”, 65”, 75”, 86”
  Résolution maximale de l’écran UHD 4k (3840 x 2160)
  Fréquence d’utilisation 60 Hz
  Durée de vie ≥ 50 000 heures
  Luminosité (maximum) 55″ : ≥ 350 cd/m² – 65″, 75″, 86″ : ≥ 400 cd/m²
  Temps de réponse ≤8 ms
  Verre Antireflet trempé thermiquement
  Boutons d’appoint Alimentation, accueil, volume, sélection
  de l’entrée, masque d’écran, gel de
  l’image
  Capteurs Éclairage ambiant/infrarouge
  Audio 2 enceintes intégrées de 15 W
  Télécommande Inclus
  Poids 55″ : 34,4 kg
  65″ : 46.1 kg
  75″ : 64.3 kg
  86″ : 78.3 kg

   

 • Expérience interactive
  Technologie tactile HyPr Touch™ avec Advanced IR
  Fonctionnalités tactiles Simultaneous Tool Differentiation™
  Object Awareness™
  Silktouch™
  Capacités tactiles multipoints 2 20 – Windows® et Mac
  10 – Chrome OS™
  Outils inclus Crayons (×2)
 • Expérience Android intégrée IQ™
  Système d’exploitation Android version 9
  Mémoire 6 Go DDR
  Stockage 32 Go
  Fonctionnalités Lecteur SMART Notebook
  Tableau blanc numérique
  Partage d’écran natif et par le biais de
  l’application
  Navigateur Internet
  Écran d’accueil et paramètres
  personnalisés
  Aperçu des entrées en direct
  Widgets interactifs
  Modèles, organisateurs graphiques et
  éléments à manipuler
  Bibliothèques de fichiers et
  d’applications
  Accès à Google Drive™ et OneDrive™
  Mises à jour Sans fil automatique
 • Connectivité
  Câblée RJ45 (×2) 1000baseT
  Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n/ac avec 2 × 2 MIMO
  (bandes 2,4 et 5 GHz) prenant en
  charge les protocoles d’authentification
  WEP, WPA, WPA2 PSK et 802.1X EAP
  Bluetooth 5.0 mode double
 • Entrées/Sorties
  Entrées HDMI® 2.0 ×3 (HDCP 1.4 et 2.2), VGA,
  3,5 mm stéréo, RS-232, RJ45 ×2, USB-C
  ×2, USB-A 2.0 ×1, USB-A 3.0 ×3, USB-B
  3.0 ×4
  Sorties 3,5 mm stéréo, S/PDIF, RS-232
  Emplacement OPS Prise en charge jusqu’à 60 W
  Modules d’unité de calcul en
  option
  PC OPS SMART avec Windows 10 Pro
  SMART Chromebox

Meer informatie

Verbind en optimaliseer uw vergaderruimte met een interactief scherm

Sluit uw technologie en infrastructuur voor vergaderruimtes eenvoudig aan op een SMART Board® interactief scherm. Breng apparaten, computers, randapparatuur en digitale tools en content samen voor optimaal gebruik.

Met native schermdeling via een browser of applicatie kunnen deelnemers hun schermen delen en hun ideeën naar het scherm sturen. De SMART Mirror toepassing maakt het delen van schermen mogelijk zonder voorafgaande netwerkconfiguratie, met ondersteuning voor tactiele feedback.

U kunt ook whiteboards en live presentaties delen met aantekeningen in twee richtingen, in een vergadering of op afstand, via elke browser zonder dat er een verbinding nodig is.

Geniet van hoogwaardige videoconferenties met behulp van UVC, Zoom, Microsoft Teams™ en Google Meet™ webcams met de SMART Board MX serie. Verrijk de content die op het scherm wordt gedeeld met tools zoals digitale inkt om ideeën over te brengen en de aandacht van deelnemers vast te houden.

Interactie met alle bronnen door meerdere computers en video-ingangen aan te sluiten, met de mogelijkheid om eenvoudig tussen deze bronnen te schakelen met behulp van live preview. Gebruik widgets zoals wielen, timers en klokken om uw vergaderingen nog interactiever te maken.

Sluit tot slot eenvoudig elk apparaat aan op de USB-C poort met één kabel voor video, audio, touch, data en opladen, met 65 watt vermogen aan de achterkant of 15 watt aan de voorkant.

Vereenvoudig uw vergaderervaring

De unieke aanraak- en inktfuncties van SMART maken het gebruik van de schermen eenvoudiger, efficiënter en frequenter voor zakelijke gebruikers. Dit vertaalt zich in lagere trainingskosten en minder technische ondersteuning. Daarnaast zijn SMART displays eenvoudig te onderhouden en bij te werken, wat zorgt voor een duurzame investering op de lange termijn.

Verbeterde inkt- en aanraakfunctionaliteit

Met 20 unieke aanraakpunten op iQ en op Windows®- en Mac®-computers kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd schrijven, wissen, verplaatsen en aanraakopdrachten uitvoeren, zonder werkbalken of menuselecties. Object Awareness detecteert automatisch toetsen, pennen en handpalmen. Met SMART Ink desktop software kunnen gebruikers aantekeningen maken in webbrowsers, applicaties en bestanden, waaronder PDF- en Microsoft Office®-bestanden.

Vereenvoudigd onderhoud

We streven ernaar om uw ervaring eenvoudig te maken. De SMART MX display vereist geen configuratie, wordt automatisch draadloos bijgewerkt en kan eenvoudig massaal worden beheerd met SMART Remote Management software*. Het wordt ook gedekt door de SMART Assure garantie (afhankelijk van de regio), die deskundige technische ondersteuning, vervroegde hardwarevervanging met retourzending en ondersteuning voor retourautorisaties omvat.

Aanmelden voor een persoonlijke ervaring

Meld u aan bij het scherm met een Google- of Microsoft-account voor veilige toegang tot uw bestanden en cloudopslag, en voor eenvoudige toegang tot uw toepassingen, favorieten, bladwijzers en aangepaste widgets. Cloudopslag is overal beschikbaar, zolang je verbinding maakt met een SMART display met iQ.

Betrek je team met gratis leermiddelen

De SMART MX serie wordt geleverd met een reeks gratis leermiddelen en hulpmiddelen, waaronder bekroonde software, om gebruikers te betrekken bij hun werk. En dat allemaal zonder abonnement.

Leermiddelen, modellen en bronnen

Met de geïntegreerde iQ-ervaring verrijk je je presentaties met kant-en-klare whiteboardsjablonen, grafische organizers, interactieve activiteiten, manipuleerbare digitale elementen en widgets zoals wielen, timers en klokken, speciaal ontworpen voor je zakelijke bijeenkomsten.

Bibliotheek met gratis content voor professionals

Krijg toegang tot SMART Exchange, een uitgebreide bibliotheek vol met duizenden gratis spelletjes, activiteiten en lesplannen. U kunt zoeken op expertisegebied, vaardigheidsniveau en leerplan om bronnen te vinden die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Een intuïtieve geïntegreerde ervaring met iQ

Er gaat niets boven een interactief scherm met iQ

iQ is een geïntegreerde Android-gebaseerde ervaring die speciaal ontworpen is voor bedrijven en een complete oplossing biedt voor uw vergaderingen en werkplekken. SMART Screens met iQ maken het eenvoudig om toegang te krijgen tot aangepaste tools en content, zodat u bestanden van OneDrive™ en Google Drive™ kunt delen en de apparaten van uw team kunt verbinden voor relevante samenwerking en optimale interactie.

iQ is krachtiger en gebruiksvriendelijker en biedt een intuïtieve ervaring die u tijd bespaart in elke fase van uw vergaderingen. U kunt zich volledig concentreren op het werk met de tools, sjablonen en ingebouwde functies van het interactieve whiteboard, de interactie met de apparaten van uw team, het surfen op het web en het samenvoegen van uw inhoud.

Automatische draadloze updates

Met iQ profiteert u van voortdurende updates van SMART-functies, gebaseerd op feedback van zakelijke gebruikers. Alle met iQ uitgeruste beeldschermen worden regelmatig automatisch en draadloos bijgewerkt, zodat u kunt profiteren van nieuwe functies en voortdurende verbeteringen. Bovendien zijn de displays uit de MX-serie compatibel met toekomstige updates van besturingssystemen, zodat uw investering in technologie altijd voldoet aan de veranderende behoeften van uw bedrijf. Als leverancier van complete technologieoplossingen bieden we bovendien geavanceerde oplossingen voor digitale archivering. Dankzij onze expertise kunnen we u helpen bij het efficiënt organiseren en beheren van uw digitale documenten.

 

Neem contact met ons op voor eenvoudige vergadercommunicatie

Optimaliseer je vergaderruimte door er een interactieve ruimte van te maken die de uitwisseling van ideeën stimuleert en effectieve besluitvorming vergemakkelijkt.

Contacteer ons
call
email