close
keyboard_backspace
Tableau interactif chevron_right D7510

Interactieve displays D7510 om de productiviteit van uw vergaderingen te maximaliseren

Verbeter de efficiëntie van uw vergaderingen en presentaties met het interactieve display D7510 van RICOH. Dit alles-in-één samenwerkingstool stelt alle leden van uw team in staat om actief deel te nemen aan vergaderingen, brainstormsessies en presentaties. Uitgerust met geïntegreerde luidsprekers kan het D7510 interactieve display worden aangesloten op elk videoconferentiesysteem om externe uitwisselingen te vergemakkelijken.

Het biedt uw team de mogelijkheid om in realtime documenten te delen, annoteren en navigeren. Met zijn 75-inch touchscreen en uitzonderlijke 4K Ultra HD-resolutie is de D7510 ideaal voor middelgrote tot grote vergader- en seminarieruimtes.

Geef uw vergaderingen en presentaties een boost met het D7510 interactieve display. Profiteer van naadloze samenwerking, opmerkelijke beeldkwaliteit en een intuïtieve gebruikerservaring voor productieve en impactvolle uitwisselingen.

Beschrijving

Het interactieve whiteboard D7510, de sleutel tot volledige samenwerking

Het interactieve whiteboard D7510 van RICOH is een essentieel element voor effectieve samenwerking. Met zijn scherm van 75 inch biedt het een ruime ruimte om ideeën te presenteren en te delen met uw team. Dankzij de schaduwdetectietechnologie kunt u documenten nauwkeurig annoteren. Bovendien kunt u veilig op internet surfen, bestanden delen en becommentariëren, wat zorgt voor een perfecte teamcohesie, of u zich nu in dezelfde kamer bevindt of aan de andere kant van de wereld.

Deze alles-in-één samenwerkingshub is voorzien van nauwkeurige annotatiefuncties voor documenten. Het 4K-scherm biedt een uitzonderlijke gedetailleerde weergave, terwijl de luidsprekers aan de voorzijde zorgen voor verbeterde geluidskwaliteit. Het verfijnde ontwerp in zwart of wit is tot 30% lichter dan zijn voorgangers, met een antireflecterende en vingerafdrukbestendige coating, een slankere behuizing en een discrete rand, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in elk kantoor.

De intuïtieve gebruikersinterface met bewegingsdetectie trekt de aandacht van de deelnemers en vermindert de stappen die nodig zijn om een vergadering te starten. Het interactieve whiteboard D7510 is compatibel met videoconferenties dankzij de geïntegreerde luidsprekers. De InGlass™-technologie van FlatFrog en optische verlijming verminderen het parallaxeffect en verbeteren de precisie van de stylus voor een optimale schrijfervaring. Het integreert met videoconferentieservices van RICOH, zoals UCS / UCS Advanced en Skype™ for Business.

Ontworpen voor eenvoudig gebruik, heeft u de keuze tussen een RICOH-controller of een vrij besturingssysteem om te werken volgens uw voorkeuren. Het interactieve whiteboard D7510 biedt verschillende connectiviteitsopties, waaronder meerdere USB-poorten en Bluetooth voor slimme apparaten. U kunt de toegang tot apparaten beveiligen en alle documenten die zijn geproduceerd op het interactieve whiteboard per e-mail verzenden of afdrukken met de Streamline NX-optie van RICOH. Het is stofbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik op bouwplaatsen of in fabrieken. Bovendien beschikt het over een DICOM SIM-projectiemodus voor medische training. Als aanvulling op ons assortiment interactieve oplossingen bieden we ook professionele Ricoh-printers die betrouwbare prestaties en uitzonderlijke afdrukkwaliteit leveren.

Productkenmerken

 • Algemeen
  Interface (input) – Video VGA, 2 x HDMI, DisplayPort™
  Interface (input) – Geluid Lijn 3,5 mm
  Interface (output) – Video DisplayPort™
  Interface (output) – Geluid Luidspreker-out
  Interface (output) – Regeling USB3.0 Type B
  Verbeterde kenmerken Tekenherkenning, netwerkmap, internetbrowser bekijken op afstand, touchscreen met vinger markeren, zoomen, delen op afstand, computerbesturing op afstand, e-mailfunctie, afdrukfunctie
  Ingebouwde speaker 2 x 12 W
  Afmetingen (B x D x H) 1733 x 79 x 1045 mm
  Gewicht – Mainframe 59 kg
  Gewicht – Volledige configuratie 61 kg
  Netspanning 100 – 240 V, 50/60 Hz
  Besturing RS-232C (PC-besturing)
  Motion detection sensor Yes
  Dust resistant function IP5X equivalent
 • Écologie
  Stroomverbruik – Maximaal 500 W
  Stroomverbruik – Stand-bymodus 0,3 W
  Operationele temperatuur 0 – 32 °C
  Operationele vochtigheid 10% – 80%
  Opslagomstandigheden – Vochtigheid 15% – 80%

   

 • Écran
  Paneelgrootte – Diagonaal 75 inch breed ( mm)
  Backlight DLED system
  Effectief weergavegebied (b x h) 1650,24 x 928,26 mm
  Resolutie – Maximum 3840 x 2160 dot
  Kleur – Maximum Meer dan 1.070.000.000 kleuren
  Helderheid – Maximum 440 cd/m²
  Hoogte-breedteverhouding 16 : 9
  Contrast 4000 : 1
  Pixel-tekenbreedte 0,429 x 0,429 mm
  Reactiesnelheid 8 ms (grijs naar grijs, gemiddeld)
  Weergavehoek (h/v) 178°/178° (contrast >= )
  Beschermglas – Dikte 2 mm
  Beschermglas – Antischittering AG-voorbehandeling, AF (Anti-fingerprint)
  Display orientation Landscape

   

 • Écran tactile
  Touchtechnologie InGlass™, Optical bonding
  Touchpunt 20 punten (alleen display)
  Touchresolutie 19.353 x 10.886
  Nauwkeurigheid +/- 1,2 mm in touchgebied
  Touchafstand pen >= 2 mm
  Touchoutput USB 3.0 (type B)
  Besturingssysteem – Multitouch Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 IoT, Windows Embedded 7 Standard, Windows 10 Enterprise
  Besturingssysteem – Single-touch Windows 8/8.1, Windows 8/8.1 Pro, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows Embedded 7 P, Windows Embedded 8 Standard, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 10 IoT, Mac OS X 10.8 – Mac OS X 10.15

Neem contact met ons op om uw productiviteit te maximaliseren.

Geef een extra boost aan uw vergaderingen en presentaties met het interactieve bord D7510, voor interactieve en impactvolle sessies.

Contacteer ons
call
email